Na SUZUKI Bandit GSF600S GSF 600S GSF600 S GSF 600 S Bandit 1996-2003 Motocykel špz Držiak na LED zadné Svetlo Eliminator

€20.38


23963

23010 Univerzálne Motocyklové Zrkadlo popis Produktu Tento výpis funkcie 1 Ks Univerzálne Čierne Motocykel Multi-angle Adjustable špz Držiak Držiak s LED Licencia Svetlo. Evidenčné držiteľ auta je univerzálny & úžasné pre všetky druhy motocyklov, ako Harley, Honda, Yamaha, Suzuki, atď. CNC obrábané a anodizované, s úžasnou LED blesk Licencia Svetlo. Chcete, aby váš motocykel vyzerať cool? Je to ideálna voľba pre vás. Funkcia:

100% Zbrusu Nový a vysoko kvalitné

Farbu Svetla: Teplá Biela (Trochu Ako Amber)

Úžasné LED Licencia Svetlo bude blikať pri brzdení

Materiál: Vysoko kvalitná Hliníková Zliatina (CNC)

CNC obrábané a eloxovaný

Veľmi nízka spotreba energie tak, že výkon motora nie je znížená

3 Vodiče Pripojenie Systému: Čierna Čiara na Zemi, Modrej čiary: Biele špz Svetlo, Červená Línia: Flash Biele Svetlo Obutie:

Univerzálny sa hodí pre väčšinu z motocykla modely, vhodné pre Harley, Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Hyosung, Víťazstvo, Indickej, Bsa, Triumf, Aprilla, Vespa a Väčšiny Ostatných Modelov s priechodný otvor špz montážne systémy. To nie je konkrétne určený pre motorku. Niektoré drobné úpravy, ktoré môže byť potrebné počas inštalácie. Naše digitálne snímky sú tak presné, ako je to možné. Avšak, rôznych monitoroch môže spôsobiť farby mierne líšiť. Obsah Balenia:

1x Motocykel Licencia Držiak LED zadné Svetlo

Štítky: podložky moto suzuki 750, suzuki bandit gsf 600, brzdové doštičky gsx750f, bandit, rf900r suzuki, 1200 bandit, muži bandit, tesnenie suzuki gsf 400, matica suzuki rm, 600 bandit.


( 0 Hodnotenie )

Počet