Letné milé dievčatá šaty smocked ručne vyrobené bavlna peter pan golier kvet deti šaty dlhé detské oblečenie

€29.77


ak potrebujete veľkoobchod prosím, kontaktujte ma ,ďakujem

dievča smocked šaty s dlhým rukávom dieťa vianočné Červená výšivky, kvetinové Strana deti šaty Pre Dievčatá princezná šaty dovolenku školy

veľkosť cm dĺžka tela hrudníka

3

56 30*2

4 60 31*2

5 64 33*2

6 68 34*2

7 72 36*2

8 76 37*2

ak potrebujete veľkoobchod prosím, kontaktujte ma ,ďakujem

veľkosť nie je vek ,prosím, porovnať veľkosť vybrať správny ,ďakujem .Nebudeme pary pre poštovného pre chcete zmeniť veľkosť ,ďakujem

AHOJ ,

Vďaka prichádza na Dina Deti Oblečenie Obchod

1).O fotografie .

Všetky fotky v mojom obchode sú 100% reálne foto ,to, čo vidíte, budú 100% isté rovnaké ako to, čo si objednáte ,ďakujem .

2)O veľkosti .

Veľkosť nie je vek alebo výška ,všetky veľkosti sú merané ručne po jednom ,pred vykonaním objednávky ,je lepšie porovnať dĺžku ,dlhý rukáv a poprsie/mrazničky, aby sa vaše dievča oblečenie ,uistite sa, že veľkosť budete vybrať bude fit vaše dieťa dokonale ,ďakujem ! Nebudeme platiť poplatok za chcete zmeniť veľkosť ,prosím, pochopiť ,ďakujem .

3)O termíne dodania .

Zvyčajne pozemok sa prišli do 16-35 dní ,s výnimkou, Brazília ,Argentína, atď krajiny .Niekedy sa potrebujú viac než 60 dní ,v prípade, že objednávka bude uteká z času ,prosím, kontaktujte ma ,budem skontrolujte si, kde je ,a predĺžiť dobu na ochranu objednávky .V prípade straty ,nebojte sa ,budeme sa pokúsiť odoslať ju alebo vrátenie peňazí v prípade ,ďakujeme vám !

Pretože sme v iný čas ,niekedy nemôžem odpovedať na správu v čase ,prosím, pochopiť a nebojte sa ,ja vám odpovedať čo najskôr pre vás ,Akýkoľvek problém, prosím, neváhajte a obráťte sa so mnou ,budem sa snažiť čo najlepšie služby pre vás ,ďakujem pekne za váš čas .

Vitajte na zvrhnutie doprava ,sme 100% istí, že sa nikdy nenechávajte žiadne správy o nás ,prosím zanechať správu, dajte mi vedieť ,ďakujem .

3)O zmene návrhu, alebo poslať späť ku mne

Keď sa dostanete tovar ,ak sa vám nepáči ,nie je problém ,prosím, poslať späť ku mne ,a zaplatiť poštovné náklady, ktoré môžem poslať k vám , aj sme sa neplatia pre poštovného pre zmenu veľkosti alebo odoslať späť ku mne .ďakujem .

Ak potrebujete veľkoobchod ,prosím, kontaktujte ma ,dám veľkoobchodné ceny pre vás .ďakujem .

S Pozdravom

Dina

Štítky: peter pan golier baby šaty dievčatá, sr2ez, bobon21 šaty, squier, šaty halena, šaty dievča halena, detské tapety, lolita, Detská izba, ručne vyrobené smocked šaty ružové.


( 0 Hodnotenie )

Počet