Doprava zadarmo 5 ks SMA female rovno nepremokavé konektor (UFL)IPEX pre 1.13 mm kábel montáž RF jumper kábel 15 cm dĺžka

€9.92


Doprava zadarmo 5 ks SMA female rovno nepremokavé konektor (UFL)IPEX pre 1.13 mm kábel montáž RF jumper kábel ANTÉNNY koaxiálny kábel, montáž (7/16 DIN/N/TNC/BNC/SJF/U. FL/IPEX/L9/SMA/SMB/MMCX/MCX/OEM) zameriavame sa na koaxiálny zostavy Naše vlastné RF kábel zostavy sú vstavané a predaných vo svete RF kábel zostavy v 50 ohmov môžete objednať pomocou nasledujúcich typov konektorov ako 7/16 DIN, BNC, SJF, MCX, MMCX, N, QMA, SMA, SMB, SMC, SMP, SSMB, TNC, UHF, U. FL a 75 ohm kábel zostavy môže byť vykonané s týmito 75 ohmov konektory ako BNC, F, N, SMB, SMC, TNC a mini SMB RF kábel zostavy obsahuje: RG141/RG142/RG174/ RG178/RG179/RG180/ RG187/RG196/RG213/RG214/RG218/RG219/ RG223/RG303/RG316/RG316-DS/RG393/RG400/RG401/RG402/RG405/RG58/U RF kábel zostavy môžu byť vyrábané v mnohých rôznych typov konektorov a vlastné dĺžok v závislosti od vašich potrieb a aplikácií, Ak si vyžadujú špeciálne RF kábel montáž konfigurácia tu nenájdeme, môžete vytvoriť svoj vlastný RF kábel montáž konfigurácia zavolaním na naše obchodné oddelenie Konektor na prvý sma female konektor Tiež môže byť prispôsobený Konektor na druhom ufl konektor Kábla typ 1.13 dĺžka Kábla 15 cm Balenie Štandard

Naša spoločnosť

Zhr WORLDPEAK elektronické výrobky co.,ltd sa nachádza Jingkou Road,zhr Mesto ťiang v Číne.

Špecializujúca sa na dizajn,výskum,výroba a predaj rôznych koaxiálne RF konektormi a anténny koaxiálny kábel,naša spoločnosť má pokročilé techniky,dokonalé a úplné testovanie prostriedkov a 100-posteľ CNC maching zariadenia.

Spoločnosť prešli ISO9001:2000 systém manažérstva kvality certifikácie v roku 2001,a začal na používanie softvéru ERP riadenia organizovať kontroly výroby od roku 2006.

Hlavné produkty sú koaxiálne RF konektory,kábel zostavy,úplne viac ako 20 série , o 2000 odrôd,N,BNC,TNC,SMA,SMB,L9,MCX,7/16DIN, upload kk4,MMCX/SJF/QMA a tak ďalej.

Náš výrobný proces je v súlade s medzinárodnými normami,výrobky spĺňajú normu IEC a MIL technických noriem throngh testovanie výkonu orgánov,široko používané v oblasti komunikácie.

Náš princíp je "Qualtiy je prvý,zákazník je kráľ",sme vývoze nášho tovaru do mnohých krajín a majú vysokú reputáciu ako doma a v zahraničí.

Naše produkty boli vývozu na Východe Europ, Weatern Europ ,stredný východ, Afrika, Juhovýchodná Ázia.

Balenie A Dodávka

Dodanie

Našu spoluprácu a profesionálny medzinárodnej logistickej spoločnosti, rýchle, bezpečné, lacné, nech dôveru zákazníkov.

Naše Služby

Môžeme to urobiť:

• Nízka strata Superflexible Kábel Montáž S Konektorom factory predávať priamo

• Dlhodobé,silné a stabilné zásobovanie schopnosť

• Dodacia lehota: 1-2 pracovných dní

• To, ako vaše požiadavky na balík,značky alebo iné vzory

• Silná podpora predaja politiky

• Ex-výrobnú cenu a konkurencieschopné ceny

• Môžeme poskytnúť vám dobrý survice

• Odpoveď čo najskôr.(odpovedia vám 10-20 min na základe získanie vyžadujú.)

Prispôsobenie výhody Spoľahlivý výkon Ideálny výrobný systém riadenia ISO9001,ISO14001) máme skúsenosti o RF komponenty viac ako 20 rokov Skúsený R&D zamestnancov. Na všetok Tovar sa bude testovať pred odoslaním OEM/ODM sú k dispozícii.

FAQ

Q:aký je váš spoločnosti MIN?

Odpoveď: Vo všeobecnosti, ak zákazník značky, budeme pýtať aspoň 500~800pcs, toto môžeme rokovať.

Q: Aký je váš čas doručenia?

Odpoveď: To, prosím, obráťte na náš zásob v prvom, výrobky môžu posielať raz dostane váš vklad.Ak objednávateľ značiek, budeme trvať 3-5days na prípravu materiálov a hromadnej výrobe.

Otázka: Môže spoločnosť prijať prispôsobiť?

Odpoveď: Vitajte OEM a ODM.

Otázka: Ako riešite po predaji služby?

Odpoveď: To, prosím, spýtajte sa nás na technickú podporu, ak máte pracovníci vedia, ako na opravu.Ak nemajú inžinierov, prosím, poslať späť položky, môžeme opraviť položky pre vás.

Otázka: Môžete zaslať vzorky pre nás vyvíjať?

Odpoveď: Áno, môžeme. Vzorky môže vyslať keď sa spýtate na to, ale budú žiadať, aby vzorka poplatok. Vzorky poplatok sa vráti späť v budúcnosti poradí.

Štítky: ipx sma, konektor sd, bdx33, B001, 5v relé modul nízkej úrovni, ipex muž, vna, vysoká nízka úroveň relé, ipex na sma, flash pamäť nand.


( 1 Hodnotenie )

Počet