6/12 Kusov High End Presných Pinziet Domácnosti A priemysel Nehrdzavejúcej Ocele, Anti-statické Pinzety Oprava ručného Náradia

€4.76


Naše Služby čas

Naša Pracovná doba je v pondelok až piatok, 9:00 do 7:00 PM Peking Čas. Všetky objednávky, ktoré nebudú spracované na víkend a sviatky.

Warranty&Return

Náš obchod ponúka bezplatné náhradné pre objednávky do 30 dní od dátumu dodania. Pre objednávky od 1 do 12 mesiacov, budete musieť zaplatiť niektoré časti z hodnoty objednávky sa dostať vymeniť. Pre objednávku staršie ako 12 mesiacov, dáme malé zľavy.

Spätná väzba

Váš názor je pre nás dôležitý.Prosím, dajte nám 5 star ak nemáte žiadne otázky. Najprv nás kontaktujte, ak máte nejaké problémy,ja odpoviem vám v rámci 10 minút počas pracovného času,a sľubujeme, že na vyriešenie vášho problému do 24 hodín.

Štítky: precízne kliešte, priemyselné, tapeline vysokou presnosťou, presnosť plier, ustar precízne kliešte, malé kliešte presnosť, bočné kliešte presnosť, plier kožené presnosť, precízne kliešte náradie, precízne kliešte šperky, precízne kliešte scrapbooking.


( 0 Hodnotenie )

Počet