Pre Lexus GX470 GX 470 Auto, Zadný Kufor, zadné dvere Znak Loga Insígnie 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

€11.24


Pre Lexus GX470 GX 470 Auto, Zadný Kufor, zadné dvere Znak Loga Insígnie 2003-2009

1.Materiál : plast.

2.Farba : chrome silver.

3. Veľkosť:205*25 mm

4.100% nové a kvalitné.

Inštrukcie Prísť so silnou lepiacou páskou na zadnej strane, ľahko držať a lúpať, nie je potrebné vŕtať, udržať auto je pôvodný vzhľad Prosím, použite čistiaci prostriedok na čistenie povrchu cieľovej oblasti pred držať ho o Palicu ho a udržať vaše auto non-prať do 48 hodín, ak chcete dosiahnuť čo najlepšie adhesiveness Pokúsiť sa dokončiť kroky jeden čas, nie ošúpeme ho z jednej oblasti a držať v inej oblasti, aby sa zabránilo zlé adhesiveness

Doprava Methonds hlavné prepravné spôsoby, ako sú Čína poštové air mail a www.tantra-egypt.sk štandardná doprava . Ak dodaciu adresu nájde vo vzdialenej oblasti, kupujúci môže byť vyzvaní na zaplatenie vzdialenej oblasti poplatok. Budeme vás informovať pred odoslaním položka von. Uveďte vaše celé adresa doručenia, telefónne číslo a psč na www.tantra-egypt.sk. Poštovné Brazília, Rusko, alebo iných krajín, prosím, povedzte nám svoje daňové identifikačné číslo a kontaktujte nás a získajte colné odbavenie informácie. Ak existuje akékoľvek omeškania, môže to byť spôsobené tým, zlé počasie alebo vlastné inšpekcie. Ak stále nemôžete prijímať položky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Sledovanie Zásielok zabezpečíme zásielky do 2 pracovných dní po tom, čo sme potvrdili platby. Keď sledovacie číslo zobraziť na nákupné webovej stránky , môžete sledovať na: Čína poštové air mail : Aliexrpess Štandardná Doprava : v Prípade akýchkoľvek problémov s sledovanie informácie, prosím, kontaktujte nás na prvý raz!

Štítky: android prehrávač pre toyota land cruiser, astra j opel, rx450h, lexus gx460 príslušenstvo vozidla, box lexus, strane znak lexus, kľúčové infiniti logo, kľúčové taška opel insignia b, lexus ux, znak lexus.


( 4 Hodnotenie )

Počet