2din Android 10"Car MultiMedia Player, GPS Stereo DAB+Rádia pre Mercedes Benz W211 W219 W209 W463 E200 CLS350 CLS500 E220 E320 4G

€99.24


Odkazy takto je pre vás k nákupu príslušenstvo & zadná kamera s stereo spolu , vďaka za vaše podporuje Pre Príslušenstvo: Na parkovacia Kamera a dopĺňa takto:

stereo prichádza s príslušenstvom ako na obrázku z príslušenstva sa zobrazuje, ak ste potrieb ostatné drôtené káblové alebo príslušenstvo pre inštaláciu ,potom si musí kúpiť samostatne.

Ak by sme ho poslať z Číny cez DHL ,Ak je colné poplatky, keď príde vaša colná,kupujúci musieť zaplatiť za to.Ak máte špeciálnu požiadavku,kontaktujte nás, prosím, ak chcete uskutočniť objednávku.

Dôležité Upozornenie: skontrolujte prosím vaše pôvodné autorádio, veľkosť a vzhľad pred urobiť, aby snahe vyhnúť sa omylom. Niektoré Benz auto potrebuje optických vlákien alebo kábel, predlžovací kábel pre inštaláciu ,kontaktovať nás môžete kúpiť spolu ,prosím, láskavo skontrolovať pred ponúkania cien. odkaz pre vás, aby ho, ak chcete, aby spolu

Štítky: autorádio, w209, dab, g63, 2 din rádio pre android, 2din android rádio, gna mercedes, cam set, dab rádio, w176.


( 3 Hodnotenie )

Počet