USA VEĽKOSŤ Hra Chvála slnka Mužov Zahustiť Kapucňou Módne Zimné Teplé Temné Duše hoodies Teplá Unisex Jacket Mens Coats 2018 Nové

€28.77


O Veľkosti: 1. Položky sú USA VEĽKOSTI. 2.Položka merané manuálne, Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba! (1cm=0.39 palca). 3.Odporúčanie tabuľke je na základe mnohoročných skúseností z predávajúceho, Pre referenčné účely! Ak si nie ste istí, môžete nám svoje výška __cm a hmotnosť __kg , môžeme vám pomôžu vybrať veľkosť! O Poštovného: 1.Prepravná Metóda: epacket 12-20days, Čína Príspevok Registrované Air Mail 25-35 dní, DHL 3-7days, EMS 10-15days. 2. Uistite sa, že poskytnete správne dodacia adresa a telefón. Všetky položky, ktoré budú dodávané iba na dodacia adresa, ktoré ste poskytli vy. Vzhľadom na monitore počítača a samotná streľba jas a iných dôvodov, bude existovať určitý farebný rozdiel.

1. Príprava Čas: potrebujeme 3-7 pracovných dní na prípravu vašej objednávky v dôsledku početných objednávky každý deň.

2.Prepravná Metóda: epacket 12-20days, Čína Príspevok Registrované Air Mail 25-35 dní,

DHL 3-7days, EMS 10-15days.

3. Uistite sa, že poskytnete správne dodacia adresa a telefón. Všetky položky, ktoré budú dodávané iba na dodacia adresa, ktoré ste poskytli vy.

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našich produktov a služieb. Budeme dávať pozitívnu spätnú väzbu na vás príliš. Ďakujem vám veľmi pekne! Ak existuje akékoľvek problémy vo vašom nákupe, prosím pošlite nám e-mail pred odoslaním vášho hodnotenia. Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť problém.Vaša satisfication je naším najväčšiu moc. Budeme sa snažiť v našich silách, aby služba vám!

Štítky: btc baník, gepard figúrka, dark soul krúžok, cosplay sith, dark soul 3, 16 batman, agat kameň, maska revan, sith costume, bitcoin baník usb kľúč.


( 0 Hodnotenie )

Počet