REC Ťažná FLASH light auto Núdzovej POMOCI ANTIATROPELLOS Upozornenie auto, motocykel, nákladné vozidlo Trafico led Homolagada DGT Bezpečnosť

€33.53


REC PÔVODNÉ baterka (Zásielky na kanárskych vtákov a Baleárskych obstarávacia cena nad) R Ce baterka Je havarijné signalizačné zariadenie v diaľnici, s pokročilé technológie LED, označenie polohe vozidla v sekundách, vďaka ich silné záblesky auto žltá, viditeľné vo všetkých smeroch a 1 km basy nízke svetlo. Peňažné prostriedky sa v prípade, stop, poruchy alebo havárie

RecFlash Je vhodný predovšetkým pre typ vozidla a spĺňa s rade s požiadavkami preseñalización nebezpečnosti V-16 odporúčané za DGT typ zariadenia, a že čoskoro bude povinné.

V ideálnom prípade, vždy je ruka, ako vo auto priehradky, v prípade, že je nehody, vyhľadajte maják rýchlo a hovoriť k nebezpečnej situácii.

Tiež poskytuje ďalšie funkcie z sistance pre jeho použitie v prípade problémov kódy, súhlasia s ľahkého Bieleho veľmi účinný a vďaka svojej magnetickej nohy, môže byť adherir na akýkoľvek rovný povrch

LED baterka Rec súhlasia s technológiou advanced označenie vozidla umiestnenie v sekundách, vďaka ich silné záblesky auto žltá, viditeľné vo všetkých smeroch a 1 km.

V cene: 1x

Rozmery 100x100x55mm technológie Led Núdzové Svetlo Viac hľadať na 5 hodín autonómie. Vzdialenosť svetla Viac hľadať na 3 hodiny autonómie. Napájanie 9 v alkalická batéria 6LR61 Nepremokavé Ochrany Stupeň IP-54 Hmotnosť 66g Resistencia Je schopný podporovať vzduchu pression 180pa.

Štítky: ťažná loď, lampa led, ford led 5w5, v16, ford focus mk3 turnier, audi dynamické zase signál, auto pomôcť flash, fotoaparát rec, flash pomoc, interiér vw t5.


( 1 Hodnotenie )

Počet