MOC Slávny Auto Zber Model Stavebné Bloky Technic Vozidla Assemable Deti DIY Vzdelávacie Hračky Tehál forChildren Vianočný Darček

€36.84


Vitajte v našom obchode, Musíme opatrovať každú transakciu, aj keď len v malej objednávky, budete vždy našich zákazníkov. ak táto stránke nie nájsť to, čo potrebujete, prosím, chvíľku na návštevu nášho obchodu, môžu byť produkty sa vám páči, ďakujem!

Názov produktu: MOC-24284 CitroenD 2CV Dolly

MOC ID: # 24284

Kusov: 760

Táto Súprava Obsahuje: (C4481)

760PCS kvalitné tehly

Veľkosť: L : 12 cm Š : 24 cm H : 16 cm

Produkt Materiál : Eko-šetrné ABS plast

( netoxický a bez zápachu )

Poskytujú PDF Výučba návod( Č papier príručky )

--------------------------------------------------------------

Pozornosť!

1. Manuál a omietkami sú len pre referenčné účely a vzťahuje sa na skutočné častí balíka.

2. Tento produkt je MOC výrobku a nie prísť s papiera pokyn. Po odoslaní vašej objednávky, uveďte e-mailovú adresu a my vám pošleme elektronickú brožúry na vašu e-mailovú adresu.

3. Všetky diely sú kvalitné skontrolovať pred odoslaním, takže ak balíka, ktorý ste dostali je chýbajúce časti alebo poškodené súčasti, nebojte sa. Prosím, kontaktujte nás a my vám pošleme ich k vám okamžite bezplatne.

4. Sme obvykle odosielame do 3 dní po obdržaní objednávky, nie viac ako 7 dní. Ak dôjde k neočakávanej situácii, budeme vás informovať vopred.

Štítky: moc, lego moc, auto lego technic, lego technic auto moc, blok technic, auto nálepky, lego technic, Blok, lego truck, legoe techniku, auto.


( 8 Hodnotenie )

Počet