Rotujúce Vibrácií Veľké Vibrátory pre Ženy 10 Rýchlosti Silný Čarovná Palička Sexuálne Hračky pre Ženy, G Mieste Stimuláciu Ženských pohlavných Produktov,

€22.44


Informácie o výrobku

Materiál: Silikón Funkcie: vibrácie a rotácie Vodotesný: Úvodná dôkaz(IPX65) Batérie: vstavaná lítiová batéria Režime nabíjania: USB Magnetické nabíjania Veľkosť: 260*38mm / 10.24"*1.5" Yesplay na ochranu vašich osobných údajov,sľubujeme poslať svoje produkty v tajnej stav,obal bude box alebo čierne plastové vrece bez obrázky a slová o sexe.

Čistenie a skladovanie upozorňuje sexuálne hračky:

1. Masér musí byť dôkladne vyčistené pred a po každom použití. 2. Neponárajte masér vo vode pri čistení. 3. Odporúča sa použiť teplej vody a mierne zriediť mydlo na čistenie masér. 4. Po zaschnutí, suché prirodzene a vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu. 5. Obchod masér v suchom, bezprašnom mieste a ukladajú ho do jeho pôvodného obalu, rovnako ako je to možné.

Bezpečnosť upozorňuje sexuálne hračky:

1. Nezdieľajte svoje masér s ostatnými. 2. Ak ste sa cítili nepríjemne, prestali používať váš masér okamžite. 3. Použitie masážneho s vodnej báze mazivo. 4. Ak mimo masér je poškodený alebo nie je plynulé, prestaňte používať. 5. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Poznámka:

1. Prosím účtovať pred použitím. 2. Pred použitím si, prosím, použite teplú vodu, antibakteriálne mydlo alebo zdravotníckych alkoholom na čistenie masér. 3. Používať iba vaša masér s vysokou kvalitou vody na základe mazivo. Nepoužívajte masážne oleje, ručné krémy alebo roztoky na čistenie. Tieto položky môžu poškodiť váš masér a strate záruky.

O Balík

V záujme ochrany vášho súkromia, garantujeme ak chcete odoslať svoje produkty v bezpečnom stave. Produkt bude zabalené s airbagom/žltá bublina plastové obálky, aby sa zabránilo poškodeniu počas transportion.

O Záruke

Vrátenie peňazí v prípade, že položka nezodpovedá popis alebo chybné.

About Product (O Výrobku

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von. Všetky výrobky sú vyrobené z Lekárskej triedy materiál, 100% bezpečnosť, neškodné pre telo, (To je normálne že sa budete cítiť mierny zápach pri prvom otvoriť, pretože bol výrobok v obale mesiacov. Prosím, vyčistite ho a vysušiť prirodzene, vôňa zmizne čoskoro.)

O Zásielke

Budeme posielať objednávky do 5 pracovných dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od rôznych krajinách a bude ovplyvnený počasím,pubilc prázdniny a tak ďalej. Ak objednávku dosen nie recevied v vyhlásiť času, prosím, kontaktujte nás.

Čo ak spĺňajú produkt problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že communiocation je oveľa lepšie ako spor.

O Pracovnom Čase

Pretože časový rozdiel, tam bude odkladu v komunikácii, ale správy budú odpovedať do jedného pracovného dňa. prosím, buďte trpezliví.

O Spätnú Väzbu

Vážime zákazníkov ako naši priatelia. Dúfame, že sa vám môže obchod od nás viac šťastia a menej starostí. vaša podpora je pre nás veľmi dôležité, Prosím, nezabudnite na nás nechať 5-Hviezdičkový spätnú väzbu.

Štítky: 7 rýchlosť g-spot vibrátor pre ženy, načechraný rúry, pre ženy vibrátor klitorisu g mieste, 360 dildo, stick úsek, diaľkové vibrátor ťah, Palička, vibrat, hp magic, vedúci čarovná palička.


( 1 Hodnotenie )

Počet