Oválne Sklíčko Zrkadlo Dekoratívnej Kozmetiky Úložný Box Zásobník Svadobné Domáce Dekorácie Rack Úložný Box

€6.74


Popis:

Vyrobené pre storaging denný essentials,atraktívne a pohodlné. Zrkadlo zásobník, márnosť, podnosy, tácky zrkadlové môžu tiež organizovať šperky a doplnky ako zásobník šperky, zásobník márnosť, dekoratívne zásobník, kúpeľňa márnosť zásobník, elegantné a štýlové.

Obsahuje zrkadlo dno a strieborné prevedenie dizajn, ideálny dekoratívne kovové tácky, parfumy organizátor. Ponúka štýlový spôsob, ako udržať organizované a perfektnou voľbou pre domova!

Krásne dekoratívne kovové tácky, ktoré je vyrobené z ručne vyrábané leštené kovové a skončil s elegantným zrkadlové sklo povrch pre tých, dekoračné kusy doma.

Tento slúžiace zásobník slúži aj ako štýlový základňu pre jedáleň centrum kus podávané s sviečky, dekoratívne ozdoby na chodbe tabuľka, alebo dokonca spôsob, ako ukladať, aby až na vrchole vašej ješitnosti tabuľke.

Použiteľné pre všetky príležitosti, ako sú bary, reštaurácie, kaviarne, kancelárie, domácnosti, ako skvelé strieborné zrkadlo zásobník, kúpeľňa zásobník.

Špecifikácia:

Materiál: kov, kryštál, sklo

Farba: strieborná

Tabuľka Veľkostí:

L: 35x25x6cm/ 13.8x9.84x2.36inch

M: 30x22x6cm/ 11.8x8.66x2.36inch

S: 25x18x6cm/ 9.84x7.1x2.36inch

Balenie Obsahuje:

1 Kus Na Zrkadlových Crystal Márnosť Zásobník

Poznámka:

Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na kalibrácie farieb jednotlivých monitor.

Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: zásobník, pre domáce, zrkadlo zásobník, Kozmetické zásobník, šperky cestovanie, box ucho, dekor zásobník, box šperky, kožené, Sklenený podnos, make-up zásobník.


( 2 Hodnotenie )

Počet