Závodné Železničnej Model Auta, Hračky Pre Deti Trať Auto Dobrodružstvo Hry Hračky Racing Vzdelávacie Hračky Mechanické Interaktívne Vlak Hračka

€7.30


Odrážky:

1、Kultiváciu Komplexnej Schopnosť: Tento 2 v 1, sledovať a kooperatívne hry priniesť viac radosti pre deti ako tradičné jednej stopy. Sprievodca hračku auto na prekonanie prekážok a výzvou každú výzvu. Tento súbor je veľmi vhodné na školenia a zlepšenie detí v prstoch, tvar uznanie, tvorivosť, riešenie problémov, zručnosti a hand-eye koordináciou.

2、Ideálny pre Zábava: k Dispozícii je 6 tlačidiel na ovládanie a odovzdať 8 rôzne výzvy. Sada obsahuje 3 mini autá (policajné auto, sanitky, požiarne vozidlo) pre deti hrať spolu. Toto auto skladbu nastaviť používa jedinečné farby zodpovedajúce dizajn na stimuláciu detí, vnímanie farieb. To pomáha vaše dieťa rozpoznávať farby.

3、prvotriedne Materiály: Toto auto sledovať set je vyrobený z vysokokvalitného ABS plastu, vybavený non-jedovaté vodou riediteľné farby, leštené hladké hrany a rohy, bezpečné na používanie. Tento súbor obsahuje zabudované mechanické prepojenie sledovať, inerciálne vozidla a trate, žiadne batérie vyžaduje.

4、Ideálny Darček: Toto auto dobrodružstvo hračka sada je dobrou voľbou pre chlapcov a dievčatá vo veku nad 3 roky. Tento set je dokonalý darček na Vianoce, narodeniny, a veľká noc.

5、Pre Rodič-dieťa Interakcie: cat hračka nastaviť kultivuje detí logické myslenie a rozvíja inteligencie. Tento set ponúka multiplayer interaktívne hry pre batoľatá, rodič-dieťa interakcia môže zlepšiť pocity.

Špecifikácie:

Meno: Auto Dobrodružné Hračky

Materiál: ABS

Funkcia: bez batérie, deti, treba to urobiť sami, riadiť auto, prekonať prekážky a každý problém. Pomôcť deťom rozvíjať kognitívne zručnosti, vlak detí logické myslenie zručnosti a zlepšiť ich predstavivosť.

Veľkosť(cca):

Odpoveď: 26*27*20 cm/10.24*10.63*7.87 v

B: 38*36*34 cm/14.96*14.17*1.57 v

C: 26*28.8*21 cm/10.24*11.34*8.27 v

D: 38*36*34 cm/14.96*14.17*13.39 v

Balenie Zoznam:

1 x Auto Dobrodružstvo Hračka Sada

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: hračka trati, vlak ho, ho modelu železničnej, vlaky ho pracovných, parkovisko, ho, dobrodružstvo trati, nastaviť vlaky ho, modely vláčikov ho, caterpillar robot.


( 0 Hodnotenie )

Počet