Prenosný videorekordér, Mini Car DVR Angel Eye Mini DVR 2.5" TFT s Vysokým Rozlíšením Miniatúrnych Tlačidlo Fotoaparátu w/ motion dectector Cam

€108.67


Prenosný videorekordér, Mini Car DVR Angel Eye Nahrávanie Videa Fotoaparát Angel Eye Mini DVR 2.5" TFT s Vysokým Rozlíšením Miniatúrnych Tlačidlo Fotoaparátu w/ motion dectector Cam iba kamera sa zapne, keď zistí, pohyb – zvyšok času sa vypne ak chcete šetriť energiou. Vysoké rozlíšenie kapacitou 720 x 480 pixelov poskytuje jasný obraz, čo vám dáva úplnú kontrolu nad tým, čo môžete vidieť. Táto špionážne kamery je ultra prenosný a neviditeľné pre tie, ktoré sú na pozorovanie. Úplne nový koncept v špionážne kamery, to je jeden stojí za to mať! Pod, avšak, toto je najmenší špionážne kamery ste kedy videli. Na dierková kamera, objektív je umiestnené pod tlačidlo, a je neviditeľný voľným okom – však nič nie je skryté pred týmto fotoaparátom a to bude zachytávať všetky akcie budete chcieť! Tento fotoaparát nevyžaduje žiadne externé napájanie – stačí ho pripojiť do 2.5" TFT LCD CMOS Mini DVR a môžete nahrávať až 4 hodiny vo vysokom rozlíšení a až 45 hodín v nízke rozlíšenie videa. Táto špionážne kamery je ultra prenosný a neviditeľné pre tie, ktoré sú na pozorovanie. Úplne nový koncept v špionážne kamery, to je jeden stojí za to mať! Na dierková kamera, objektív je umiestnené pod tlačidlo, a je neviditeľný voľným okom – však nič nie je skryté pred týmto fotoaparátom a to bude zachytávať všetky akcie budete chcieť! Stačí pripojiť tento fotoaparát na 2.5" TFT LCD CMOS Mini DVR a môžete nahrávať až 4 hodiny vo vysokom rozlíšení a až 45 hodín v nízke rozlíšenie videa. Iba kamera sa zapne, keď zistí, pohyb – zvyšok času sa vypne ak chcete šetriť energiou. Vysoké rozlíšenie kapacitou 720 x 480 pixelov poskytuje jasný obraz, čo vám dáva úplnú kontrolu nad tým, čo môžete vidieť. Na vonkajšej, to je len tlačidlo na vaše oblečenie – môžete ju použiť všade tam, kde chcete, rovnako, ako by ste normálne tlačidlo. Pod, avšak, toto je najmenší špionážne kamery ste kedy videli. Úplne nový koncept v špionážne kamery, to je jeden stojí za to mať! Na dierková kamera, objektív je umiestnené pod tlačidlo, a je neviditeľný voľným okom – však nič nie je skryté pred týmto fotoaparátom a to bude zachytávať všetky akcie budete chcieť! Tento fotoaparát nevyžaduje žiadne externé napájanie – stačí ho pripojiť do 2.5" TFT LCD CMOS Mini DVR a môžete nahrávať až 4 hodiny vo vysokom rozlíšení a až 45 hodín v nízke rozlíšenie videa.

Štítky: 750w zdroj napájania, tlačidlo toyota, DVR, nahrávanie videa, tlačidlo uzávierky, tlačidlo fotoaparátu, mini, modul t3, drôt dvere kamera, syrový mini kamera, tlačidlo tlačidlo fotoaparátu.


( 0 Hodnotenie )

Počet