VIEDOL Motocykel Hmla Pozornosti Jazdy Svetlo Extra Lampa motorke univerzálny Reflektor auto Príslušenstvo signál lampa

€22.32


VIEDOL Motocykel Hmla Pozornosti Jazdy Svetlo Extra Lampa motorke univerzálny Reflektor auto Príslušenstvo signál lampa

Vyhľadávanie pre spoľahlivé HMLOVÉ SVIETIDLO alebo vysoké/nízke lúča SVETLOMETOV? Tento M1 práce lampa pracuje pre vás. M1 premium svetlometov hmlové svetlo zvýši vašu bezpečnosť pri jazde v zlých poveternostných podmienok alebo v noci. Dáva pravda, vysoký výkon ANTI-FOG vzor v trvalom svetlo, to sa ľahko prekonať svoje pôvodné hmlové svetlá. Toto svetlo prijímaní nových klíčenie mod OPTICKÉHO BIFOCAL ŠOŠOVKA s antireflexným, výrazne zvýšiť jas lampy a efektívne znížiť rozptyl svetla a rozjímanie. M1 svetlometu/ pracovné svetlo vám môže pomôcť získať jasnú víziu dopredu v deň alebo v noci, je ideálne zariadenie na rôznych vozidlách, napríklad ELECTROMOBILE, MOTOCYKLE, ATV, SUV, UTV, JEEP, TRAKTOR, JACHTY, nákladné auto, BICYKEL, SKÚTER, atď. Špecifikácia: .Napätie:9V-24V DC . Farba: Biela+Žltá .Výkon: 30W/žiarovky, (3 ks žetónov pracovať pre jeden lúč režim, spolu 6 ks žetónov ) .Skutočné Lumen: Až 3000 Lms/žiarovka . Anti-fog a Anti-glare: k Dispozícii .Led Objektív: Objektív Bifocal .LED Typ: Vysoko Kvalitné Led Čipy pre CREE .Farebná Teplota: Studená Biela/ Žltá . Nepremokavé hodnotiť: IP 68 .Shell Materiál: Letecký Hliník Zliatiny .Pracovná Teplota: -20℃~+50℃ . Typ konektora: Plug and Play . 300% jasnejšie ako svoje zásoby Halogénové svetlomety . Životnosť: Až 50 000 Hodín pri pravidelnom používaní .Štandardy A Certifikácie: ISO9001, CE, ROHS, FCC. Funkcie: 1. Super Jas: Prijatie NAJLEPŠÍCH ČIPY PRE CREE, integrované s new-tech OPTICKÉ BIFOCAL OBJEKTÍV MOD, efektívne zvýšiť svetla, jas a znížiť rozptýlené svetlo a odráža svetlo. 2.Anti-Fog: VYSOKÁ svetla REŽIM s ŽLTÉ SVETLO, vhodné pre jazdy v noci a v nepriaznivých poveternostných pre hmlisté, daždivé, ľadové, alebo zasnežených podmienkach. 3. Anti-Glare: VYHNITE sa OSLEPUJÚCI vodiča dopredu alebo protiidúce vozidlá. 4.Vodotesný: IP68 viac lepšie ako IP67. 5. Rýchle Chladenie: Používané LETECTVO HLINÍKOVEJ ZLIATINY bývanie a VYSOKÚ RÝCHLOSŤ VYPNÚŤ VENTILÁTOR s nízkou spotrebou (12000rpm). 6. Plug and Play: NEPREMOKAVÉ PLUG INTEGROVANÉ S VODIČOM, viac jednoduché použitie. 7. CanBUS-Ready: Chyby pre rôzne typy vozidiel. 8. Jednoduchá inštalácia: LED LAMPA S UNIVERZÁLNA PODPORA DRŽIAKA, jednoduché uchytenie lampy vo vašom vlastnom vozidle. 9.Mini Veľkosť: 5.7X5X5.6 CM (DX Š XV).

Platby 1) akceptujeme Qiwi, Mastercard, Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 7 dní. Shippment 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po spracovanie platieb hotovo. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky .Sú pre vaše referenčné účely. 5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr s odpovedať. Záruka 1. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť. 2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa na nás v záručnej dobe (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. 3. Návrat poštovné sa hradí Kupujúci.

Štítky: anjel vankúš, hmlové svietidlo led motocykel, pomocné motocykel, truck vodičské svetlá, lampa led, auto extra, mini jazdy lampy, spote led 12v, 36 spot led 12v, led pre motorové cyklus.


( 1 Hodnotenie )

Počet