Biely Dub Drevo Obilia Tapiet Na Dvere Domova Renovácie Interiéru Nálepky Nepremokavé Fireprevention Kuchyňu, Kúpeľňu Nálepka Na Stenu

€13.03


Nový Príchod Teplej Predaj!!

Existuje mnoho druhov nový príchod dekoračné nálepky na druhy miestnosti.100% zbrusu nový eco-rfiendly domov nálepky, určené pre deti. Vitajte kliknite na obrázok nižšie sa pozerať, v každom prípade, to, že nepotrebujeme žiadne peniaze, ak máte len pozrieť.

DOSTAŤ NIŽŠIU CENU: Predám Dve Sady Získať 30% Zľavu

Ak si kúpite dva súbory súčasne, dostanete ďalších 30% zľava.Naše dvere sitcker nebude rez do dvoch kus. Získate z jedného kusu nálepka, je to oveľa jednoduchšie na inštaláciu. Tak, to je rovine nálepky, prosím, nainštalujte podľa nášho videa.

Materiál: Eko-šetrné PVC, Vinyl Veľkosť: 90x210cm = 35.43x82.68inch 30x500cm = 11.81x196.85inch Funkcia: Nepremokavé, Protipožiarne, samolepiace, Odnímateľný, Jednoduchý na inštaláciu Aplikačný Priestor: Dom stien rekonštrukcii, Dom povrchu dverí, Nábytku, povrchu dekorácie, Chladnička dvere, tapety, Skrinky Otlačkom, Stolov a stoličiek, výzdoba, Kuchyňa, izba nástennú maľbu, Štúdia, Kancelárie, Kaviareň v miestnosti, Téma činnosti, drevo, zrno stenu, nálepky, atď. Upozornenie: 1. Prosím, kupujte dosť v čase, uistite sa, že pochádzajú z rovnakej dávky, aby sa zabránilo farebný rozdiel. 2. Vzhľadom k rozdielu foto svetlo, displej a pixel, môže byť farebný rozdiel medzi skutočným produktov a obrázky. Nájdete prijaté farby produktu. Ak nemôžete prijať farebný rozdiel, prosím, nekupujte!!!

Štítky: adesivos parede, aquara senzor dverí, dvere nálepky wc, dvere nálepky eh, domov ornament, Dub, 3d dvere nálepky, 3d dvere, tapety, dvere, tapety jednoduché, barel dub.


( 5 Hodnotenie )

Počet