Skúter Rukoväte Bicykli Rukoväte 145mm Mäkké Flangeless Longneck bary Pro Stunt Scooter Rukoväte a BMX Bicykle Bary black&white

€8.26


Popis a Špecifikácie

1.Cena za 2ks 2.Balenie: Pár Rukoväte s Plug Koniec 3.Materiál: TPR Dĺžka: 145mm 4.Priemer:22 MM v priemere 5.Použité na: Pro Skúter,BMX bicykli,Kick scooter a iní Nainštalovať Materiál: jedlo, mydlo ani alkohol Inštalácia Čas: 1-3 minút 6.Na Flangeless rukoväte sú Mäkké, grippy a štýlové priniesť dlhodobé a lepšie odovzdanie pocit ako penové rukoväte a flanger rukoväte. 7.Vynikajúca kvalita, ako niektoré vysokú reputáciu značky, ale kutrick značka s viac konkurencieschopné ceny a bar koncovky bez loga tlače. 8.Iba 1 minút nainštalovať rukoväte ak málo jedlo, mydlo na bary a používať liehom a potom počkajte, suché(Bude inštalovať tesné) a nie viac použite lepidlo. 9.Profily použité na BMX bicykli barov a pro skúter barov, ako madd výstroj skúter,závisť,okres skúter,Britva Ultra pro,vokul pro a piesok barov. 10.Kutrick stále predaja iným scooter alebo BMX časti ako 100 mm a 110 mm scooter wheels,skúter stojan,skúter kolíkov atď a iné extrémne športy častí.

Štítky: mi kúsok scooter, grip odi, kawasaki zzr 250 motora, afg, dk bmx rukoväte, bmx uchopenie, nabíjačka skúter pro 2, bicykel bmx, ovce sukne, skrutka uvoľňovaciu páčku.


( 3 Hodnotenie )

Počet