CPAM Poštovné 5 mm kovové očká Die Set HOBBY ručné stroj pre očko otvor ručný nástroj na očko

€10.09


Položka Špecifikácia

Položky: die nastaviť pre očko/ ručný nástroj na očko

Materiál: železo (dostanete hrdze, láskavo pls poznamenať, že sa to nedá vyhnúť)

Použitie: pre montáž pletiva na odev, tašky, peňaženky a iné HOBBY použitie...

Veľkosť: toto prepojenie je k zostaveniu očko, 5 mm priemerom.

Package: 1 ks die sada obsahuje 3 časti: punč, montáž a sídlo

Zásielky: doprava Zadarmo cez Čína príspevok leteckou poštou trvá zvyčajne 14-29 dní, do väčšiny krajín, mohlo by to trvať viac dní, keď majú prísne colné kontroly. Sme neberú žiadnu zodpovednosť v dôsledku omeškania prísne colné kontroly v dôsledku rôznych politike krajiny, alebo akékoľvek neočakávané situácie.

Ak potrebujete rýchle dodanie, láskavo pls kontaktujte nás pre lodné náklady. Ďakujem.

Platobné podmienky

My teraz prijímať VIAZANÝ,BANKOVÝ PREVOD. Ak potrebujete iné platobné podmienky,pls, neváhajte a kontaktujte nás, vynaložíme všetko úsilie, aby spĺňal vaše požiadavky, ďakujeme vám za vašu podporu.

PS: nemusíte Alipay konta platiť týmto spôsobom, kliknite na tlačidlo Alipay tlačidlo, keď idete cez pokladne a pozrite sa na odkaz zaplatiť prostredníctvom kreditnej karty.

Zásielky

Návrat Politiky

Ak váš výrobok je chybný, budeme radi, vymeňte ju za vás. Kontaktujte nás pre vrátenie smeroch. Všetky položky sú kontrolované predtým, ako sú odoslané,preto **KUPUJÚCICH** zodpovedáte za návrat poštovné.

Snažíme sa reagovať na e-maily do 24 hodín - možno neskôr na víkend alebo dovolenku. Kontrola priečinka SPAM - niekedy vašej bezpečnosti vám ho poslať na ktoré obálka omylom. Prosím, kontaktujte nás znovu, pokiaľ toto nie je ten prípad.

Štítky: klip, očko, Modré Zlato, eylets ako, drahokamu dodanie, veľké eylets, cintiq stojan, priechodka nástroj, eylets čipky etsy, očko nastaviť, kovové očko.


( 1 Hodnotenie )

Počet