Gitara Údržba Nástrojov Na Čistenie Mediátora Elektrické Gitary, Basové Struny Práčky Rub Údržba Starostlivosť Gitarové Príslušenstvo

€9.35


Funkcie:

Praktické

Táto gitara nástroj údržby kit je špeciálne navrhnuté a vyrobené na ošetrovanie a oprava gitara, dokonale vhodné pre luthier a sláčikové nástroje užívateľa zachovať a udržať gitaru alebo iné nástroje, je v dobrom výkone.

Trvanlivé

Vyrobené z nehrdzavejúcej ocele z veľmi silnú odolnosť a vysokú pevnosť, tento nástroj súprava je veľmi odolný proti opotrebeniu a nie je ľahké hrdza, ktoré môžu byť ponúkané na použitie pre dlhé kolo.

Ľahko sa skladuje

Tam je látkové taška vysokej kvality pre ukladanie týchto údržba nástrojov, ktoré vám pomôžu ľahko skladovať a udržiavať nástroje bez uškodí nich.

Prenosné

Taška je malá veľkosť a produkt je s ľahkou váhou, takže je veľmi ľahké a pohodlné pre vás nosiť so sebou tam, kam potrebujete a pre vaše kedykoľvek použiť.

Rozsah pôsobnosti

To prichádza s širokú aplikáciu, nie len môže byť používaný doma, ale tiež môžu byť použité v škole, vonku, obchod atď.

Špecifikácie:

Typ položky: gitara nástroje údržby

Materiál: kov+nehrdzavejúcej ocele

Farba: čierna

Množstvo: 11pcs

Látkové taška veľkosti: 20*10*5 cm/7.86*3.93*1.97 palec(L*W*H)

Hmotnosť: 165g/5.82 oz

Package:

1*gitaru nástroje údržby nastaviť

Štítky: citrón olej, elektrická gitara pic, gitaru jack, bass electr, gitara ocele reťazec, akustická gitara hole konektor, dunlop vybrať, kovové vybrať, bass kosti matica, most basová gitara 5 reťazcov.


( 1 Hodnotenie )

Počet