Make-up Taška Vložiť Cestovné Organizátor Cítil Taška Vložiť Kozmetická Taška s Multi-Vrecká make-up Prípade Kabelka Vložky Kozmetické Prípadoch

€10.44


Popis Produktu

Farba: Ako na obrázku

Materiál:Cítil handričkou

Číslo: ZB0849

Pohlavie: Ženy

Kapacita: Kniha, telefón, iPad, dáždnik, peňaženky, atď

Veľkosť:

Malé Organizátor:

O Dĺžka*Šírka*Výška:7.68*4.72*10.43 palec/19.5*12*26.5 cm

Stredné Organizovať:

O Dĺžka*Šírka*Výška:10.63* 5.91 * 13.39 palec/27*15*35 cm

Prosím, nechajte asi 0,5 palca chyba kvôli ručné meranie.

Funkcie:

1.Cítil vonkajšie kabelka organizátor kabelku s mnohými vrecká, aby sa vaše taška čisté, a všetky patrí dobre organizovaná. Hodí sa pre rôzne modely batoh, aby sa vaše Kabelky tvar a shipshape

2.Chráni váš batoh, chráni ostré predmety(napr. perá,kľúče,atď.) od poškodeniu vášho vrecka , pomáha chrániť interiér.

3.Batoh Organizátor Taška s deisign 1 hlavný zips, taška&1 fornt taška ;vnútorná časť,3 malé vrecká,3 sieťované vrecká; 1 elastické vrecko.vrecká, ubytovať toaletné potreby, neporiadok, kľúč, mobilný telefón, vizitky, knihy, cestovanie, tovar, atď.

4,upozornenie:Pred nákupom si prosím pozrite špecifické veľkosť outsourcing, vybrať si vo vnútri vaku menšie ako outsourcing.Mohli by ste vo všeobecnosti na výber malé 1-2 cm ako outsourcing.

Balík obsahuje:Vložte taška *1pc

Poznámky:

1.Farba niektoré tašky sú viac alebo menej odlišné od skutočnej tašky, pretože sme sa odfotiť v slnečnému žiareniu. vďaka za vašu veľkú trpezlivosť.

2.Pretože naše tašky všetky sú nové z továrne, tak možno majú trochu cítiť, ale nebojte sa, prosím, otvorte ho vo vzduchu, po chvíli bude dobre! vďaka!

3.Podšívka farby, na zips, možno iné, pretože pôvodné niekedy použiť inú farbu, pre obklad alebo iný zips. ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Obrázok Zobraziť

Platba Existuje mnoho spôsobov platby k dispozícii na www.tantra-egypt.sk ako Alipay, Kreditné Karty,Real-time Bankové Prevody, Offline Platby (Bankové Prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.

Na ochranu vašich záujmov,vaša platba bude dočasne v držbe Sos, a nebudú poskytnuté na nás, kým sa dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým. Doprava Nášho tovaru sú veľmi vhodné, prosím vás ubezpečiť, nákup, sme okamžite expedovaný.

1.Pretože Politika, uveďte vaše celé meno, ak ste Ruska. Ďakujeme za vašu spoluprácu.

2.Tovar vám bude dodaný do 2-5 pracovných dní od prijatia platby.

3. Ak transakcia je v Hong Kongu a Číny štátny sviatok, manipulácia čas by byť oneskorené. Prosím pochopiť.

4.Ak ste nedostali tovar v lehote 45 dní, pls, aby sme 3-5 pracovných dní pre kontrolu nedoručené balíkov predtým, než sme problém vám vrátenie peňazí. Vďaka Vrátiť Politiky, Ak je položka vadu, ktorú ste dostali, alebo nie ste spokojný s tým, vráťte ho do 5 dní na výmenu alebo peniaze späť.

Ale tieto predmety musia byť späť v pôv. stave.

Prosím, kontaktujte nás vopred a skontrolovať spiatočnú adresu, než vám to vrátiť. Spätná väzba Dúfal, že si nám môže dať dobrú spätnú väzbu! Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naši obchodní rozvoja.

Úprimne vás pozvať na dovolenku Pozitívne Odozvy 5-hviezdičkový Podrobné Hodnotenia Predajcu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

To bude mať len 1 minúta. Ďakujeme za vašu podporu!

Štítky: crystal nit, taška fox, jeep vankúš, plátené tašky organizátor vložiť, di make-up taška, taška tanluhu, coque vedy, dvere make-up taška, cítil make-up taška organizátor vložiť, plienka taška organizátor vložiť.


( 2 Hodnotenie )

Počet