3,5 mm Audio Jack Bluetooth 5.0 Bezdrôtový USB Adaptér, Slúchadlá Slúchadlá Mikrofón Prijímač, Prevodník pre Prepnutie/Konzoly PS4/PC

€7.66


Funkcie: 1. Produkt podporuje -PREPÍNAČ konzoly PS4 a KONZOLY na PC verzie s vyššie 3.0.0 2. Vstupné rozhranie: TYP-C 3. Bluetooth prenos vzdialenosť (bez prekážok) : 8-10 metrov, 4. Prevádzkový frekvenčný rozsah: 2.40 ghz na 2.480 5 ghz. Bluetooth verzia :BT5.0(CSR8670) 6. Zapnutie: päť svetlá na 2S súčasne (na 500ms a mimo 500ms) 7. Párové P1: Flash light zodpovedajúce P1 (250ms a 250ms off) Prevádzky postup: 1. Pripojenie náhlavnej súpravy Bluetooth: vložte Typ-C Bluetooth vysielač do typ-C rozhranie PREPNÚŤ hosť, a biele LED svetlá Bluetooth vysielačov na oboch stranách bude blikať pomaly po -flash piatich svetlá na 2 sekundy. (Jeden prijímač môže byť pripojený iba k jednému headset), 2. Ovládanie Bluetooth headset, a aby to fungovalo v párovacieho režimu. Dlho stlačte Tlačidlo na 2 sekundy a prvý biele LED svetlo sa mení od pomalý blesk na rýchly flash, čo znamená, že vysielač Bluetooth prepne do režimu párovania. 3. V tomto bode, hlas -PREPÍNAČ hosť bude emitované z náhlavnej súpravy Bluetooth, čo znamená, že bezdrôtové Bluetooth je pripojené úspešne. V tomto bode, produkt bude automaticky rozpoznať formát Bluetooth zariadenia a príslušný režim svetlo bude zapnuté. Balenie: 1 X Slúchadlá Adaptér 1 X Prijímač, 1 X 3,5 mm Jack Poznámka: Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie. Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky. Vďaka za vaše porozumenie.

Štítky: prípade itx, audio jack pre asus, bluetooth slúchadlá do uší ps4, sfx, 3, 5 mm audio prepínač, skutočný strom vinyl, 3, 5 mm audio prepínač, asus konektor pre slúchadlá, 3, 5 mm jack, prepínač, spárovanie bluetooth slúchadlá ps4.


( 0 Hodnotenie )

Počet