MAAP TROJICE pánske cyklistické dresy pro team dres a nohavice s náprsenkou šortky priedušný, rýchlo-dry textílie maillot roupa ciclismo cyklistické tričko

€13.23


1. Máme profesionálnych dizajnérov a mnoho rokov výrobných skúseností. 2. Stačí nám poslať vaše obľúbené obrázky a sme schopní prispôsobiť ich pre vás. 3. Nízka cena a krátka doba výroby. 4. Prijať malé objednávky, môžete prispôsobiť. 5. Poskytujú bezplatné dizajn, môžete tiež s vašim logom a nápady, stačí poslať svoje obľúbené obrázky a zadarmo vzory.

Oznámenie

1.Ak chcete, rôzne veľkosti dresy a nohavice, môžete zadať v objednávke, napríklad (M-veľkosť jersey, L-veľkosť náprsníkové nohavice) 2. Vezmite prosím na vedomie, či veľkosť položky sú vhodné pre vás pri nákupe, tak, aby spôsobiť zbytočné nedorozumenia po prevzatí tovaru. 3. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je Znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli. Ďakujeme! 4. Porovnať detail veľkosti s vy,prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie, vďaka (Všetky meracie n cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 inch)

materiálové zloženie: Jersey textílie 1: 100% polyester textílie 2: 86% polyester, 14% elastan bib šortky textílie 1: 82% polyester, 18% elastan textílie 2: 80% polyamid, 20% elastan textílie 3: 79% polyester, 21% elastan textílie 4: 82% polyester, 18% elastan

Predajné Miesto

Doprava

1. Dodacia lehota: mailing čas je 15-25 pracovných dní doprava zadarmo Expresné dodanie 7 až 15 pracovných dní (vrátane DHL, UPS, EMS ....) 2. Dúfame, že vaša položka prichádza v čase, ale preto, že je medzinárodná expresná dodávka, dodacie lehoty závisí do veľkej miery od kuriérskej spoločnosti a miestne colné sadzby (ak je to uplatniteľné), a nie je v našich kontrola na všetkých. Ak máte akékoľvek problémy s touto zásielky, prosím, kontaktujte nás. Zaviazali sme sa k vzájomnej pozitívne transakcií 3. Prepravné náklady zahŕňajú poštovné, handhabung. 4. Poskytujú sledovacie čísla iba pre registrovaných zásielky Máme loď 6 dní v týždni, okrem soboty a sviatky. 6. Pozemky sú zvyčajne odoslané do 1-3 pracovných dní a môže byť on-line po prijatí platby (sobota a Sviatky). Vzácne predmety a veľké aufträge môže byť trochu dlhšie.

Vráti

1. Ak je položka, ktorú dostal, je neprijateľné, chybné, poškodené, a mimo, prosím, informujte nás do 3 dní po doručení. 2. Ak sa tieto nepríjemné veci sa dejú, dúfame, že odberateľom a dodávateľom sa môžu aktívne komunikovať v flexibilný spôsob na riešenie sporov. Môžeme vás uistiť, že sme sa nájsť uspokojivé riešenie.

Kontaktujte nás

Prosím, kontaktujte nás. Tak sme to v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém, ktorý môže prísť okamžite, a vážime si príležitosť, aby sa reálna transakcie. Všetky otázky týkajúce sa niektorého z našich položky sú zodpovedané, ako je to možné. Vopred vám ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: cyklistické skupiny nastaviť, jersey spexcel, retro pro cyklistika dres, bike príslušenstvo všeobecné, cubrebotas ciclismo, ženské maap, kačica bielizeň, tričko ženy, jersey strava, ktm cyklistické nohavice s náprsenkou.


( 2 Hodnotenie )

Počet