Švajčiarsky Multi-function Oxford Pás Taška Mužov Black Bežné Zábavné Pack Muž Multi-vrecko Ženy Peniaze Puzdro Brucho Taška Pre mobilné telefóny

€19.38


Zásielky:

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 3 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Vracia:

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Záruka A Údržba:

Poskytujeme záruku 60 dní. Chybný položky môžu byť vymenené alebo nahradené počas 15 dní. Ak je nejaký problém, keď dostanete výrobok, pokúste sa, prosím, kontaktujte nás, pred otvorením spor v systéme. Ďakujeme!

Spätná väzba:

1、Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

2、Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: rock stehna taška, veľké kožené, U diskov taška, batoh taška swisswin, fotoaparát surveil, moto stehna taška, vodotesný box, 300mm, box, gg kože, pláž peniaze.


( 2 Hodnotenie )

Počet