DC 5-120V 100A Digitálny Voltmeter Prúd Napätie Amp Meter w Efekt Hall Senzor MOLC

€11.13


Funkcie:

OOTDTY Cez-jamkové dizajn: Žiadne rozvody ťažkosti. Opatrenie pozitívne alebo negatívne prúd. Žiadny súčasný smer obmedzenia

Elektricky izolované od vedenia vysokého napätia napájacieho zdroja, ktorý eliminuje riziko pre jemné monitorovacích zariadení a tiež minimalizuje otázky bezpečnosti

Zobrazenie Napätia alebo (+ -)Prúd. Rozsah napätia: 5V-120V. Aktuálny rozsah: 0-100A

Veľké drôt schopnosť: Priemer otvoru cez senzor 3/4 palca(19 mm)

Slučky cez senzor viackrát na posilnenie signálu. Napríklad, ak váš aktuálny signál je iba 0,2 Zosilňovačov, mohli by ste slučky vodič prostredníctvom snímača 10-krát a tento signál by 10X silnejší a by sa zdať, ako 2.0 Zosilňovačov

Popis:

Hala účinok aktuálne meter číta aktuálne odhaľovaním magnetické pole okolo drôtu, nie je elektrických kontaktov, ktoré eliminujú riziko pre jemné monitorovacích zariadení a tiež minimalizuje obáv o bezpečnosť. Senzor nedokáže horúce ako aktuálne vypínacia zmysel rezistor, ktorý môže mať tepelnej teplota odvod tepla otázky.

Tri režimy zobrazenia:

1. striedavo zobrazovať Zosilňovačov a Napätie

2. zobraziť iba Zosilňovačov

3. zobraziť iba Napätie

Špecifikácie:

Rozsah merania: + -100A

Presnosť: + - 1%

Rozlíšenie: 0.3 A

Pracovný prúd: 7-15mA

Napájanie: DC 5-120V

Rozmery produktu: 48 mm*29mm*23 mm

Montážny otvor: 45.5 mm*25.5 mm

Snímač otvor priemer: 19 mm

Prevádzková teplota: -4°F - 140°F (-20°C - 60°C)

Ako rozlíšenie, ktoré je 0,3 A, aktuálne čítanie môže byť blikanie s 0,3 rozdiel. Napríklad, ak prúd je 1.7, môže sa zobraziť 1.7 a 2.0 A alternatívne. Je to normálne.

Ak je signál príliš slabý, alebo si nie sú stále rozlíšenie chcete, môžete cievka drôtu cez prúd snímača toľkokrát, koľkokrát chcete zdvojnásobiť, strojnásobiť, alebo štvorlôžkových citlivosť alebo rozlíšenie.

Napríklad, ak váš aktuálny signál je iba 0,2 Zosilňovačov, mohli by ste slučky vodič prostredníctvom snímača 10-krát a tento signál by 10X silnejší a by sa zdať, ako 2.0 Zosilňovačov.

Poznámka:Máme viac podrobný manuál, ak potrebujete elektronický návod na obsluhu, prosím, kontaktujte nás.

Package zahrnuté:

1x Digitálny Voltmete Ammeter

1x Hala Účinok Senzor

Štítky: striedavý prúd snímača, cievkou prúd, prúdu a napätia snímača, dc hala meter, vysoké napätie snímača, aktuálne senzor drone, medveď dom, hala prúd, amp dc meter, dc snímač.


( 1 Hodnotenie )

Počet