QITAI 100ks 3.7 x 6,5 cm Záhradné Rastliny Štítky bambusu T-typ Menovky Značiek Škôlky Hrnce Dekorácie Sadeníc Zásobníku Označte Nástroje BL01

€9.87


Záhradné Rastliny Štítky Bambusu Rastlín T-typ Menovky Značiek Škôlky Hrnce Záhradné Dekorácie Sadeníc Zásobníku Označte Nástroje Funkcie: Našom závode značky sú vyrobené zo 100% bambusu, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu a pomoc výzdobe svojej záhrade.

Rastlina identifikačných štítkov skvelý vzhľad s succulents, semená, kvety, zelenina, atď., a sú vhodné pre mnoho kontajnerov. Odrážky: 1、Veľkosť : 6,5 cm dĺžka a 3,7 cm wideness. Balenie množstvo: 100 T-typu rastlín, štítky, obojstranné zapisovať štítky s dosť písanie priestor.

2、ekologických Materiálov: Tieto záhrada markery sú vyrobené zo 100% prírodného bambusu, ktoré sú ekologických a obnoviteľných zdrojov na rozdiel od plastových rastlín štítky.

3、Ľahké Napísať: Používať značku ľahko písať rastlín etikety na hladký povrch. Značky sú dvakrát skončil, na jednej strane je hrubé a na druhej strane sú tenké pre vaše pohodlie. Prosím, nebojte sa, že atrament na závode značky bude zmyť v daždi alebo vyblednuté v nedeľu.

4、Všestranný: Závod štítky sú vhodné na použitie v mini skleník, malá črepníkové rastliny alebo záhrady. Je vhodný pre ovocné stromy, rastliny, kvety, rastliny, zelenina, črepníkové rastliny, atď. Použitie štítku nemá žiadny vplyv na rastliny.

5、DIY Projekt: môžete navrhnúť svoje vlastné rastliny označenia v záhradách, v triede, projekty, škôlka KUTILOV, remeselníkov, alebo domova. Inovatívny dizajn inšpiruje svoju fantáziu a rozvíja praktické zručnosti. oznámenie: 1.Máme aj iné veľkosti. Môžete sa im prispôsobiť, ak ich budete potrebovať. 2. Rastlina známky je rez na vysoké teploty, takže okraje sú hnedé. 3.Nie je odporúčané, aby bolo vystavené slnku, inak výrobok bude deformovať po dlhú dobu. 4.Môžete písať na tejto bambusu štítok s ceruzkou alebo permanentný značkovač. Prosím, nepoužívajte žiadne umývateľné alebo akvarel pero na písanie na to , okrem dočasného dekorácie.

Scéna používa diagramy

Štítky: bambus, Vlastné označenie, dekor zásobník, bambusové kefka, vaničky dekoratívne rosegold, kvetináč, zapojenie značky, rastlina podporu mreže, ID tag, kvetina stand.


( 3 Hodnotenie )

Počet