Autorádio Anténny Adaptér Kábel Drôt Pre Nissan 1987-2006 Aftermarket Stereo CD/DVD/GPS Inštalačné Súpravy Príslušenstva

€8.06


Pre Nissan 1987-2006

Auto Rádio AM, FM Anténa Adaptér

Aftermarket Stereo Anténny Drôt

Auto Rádio Anténa Switch Kábel

Štandardné Motorola Muž (DIN, ISO)

Anténa Adaptéry sa používajú pri Výmene Pôvodných Rádio s Aftermarket Autorádia.

Anténny Adaptér na obrázku sa môžu líšiť v závislosti od dostupnosti.

Tieto sú ekonomické značky (podobné Metra) garantovaná do práce so vozidiel uvedených v Kompatibilite Časti tohto zoznamu, alebo môžete vrátiť za plnú náhradu.

Prosím, prečítajte si sekciu a poznámky starostlivo, sme v našich silách, aby ste vedeli vopred problémy s kompatibilitou každého rádio(s), značiek a/alebo vozidiel.

"Na Použitie" pri Výmene Pôvodných Rádio s Automobilovým Rádio

Anténny Adaptér je"KOMPATIBILNÉ" s OEM Rádio alebo OEM Rádio Vymeniť.

Pre Továreň Anténa s Plochým konektorom pre Aftermarket Autorádia. Hľadáte v Európskej Anténa konektor Adaptéra.

Tento adaptér mosty spojenie medzi automobiloch anténny vstup a vaše nové stereo výstupu.

Je to v podstate umožňuje používať vaše autá štandardné antény (s európskym konektor) s automobilovým auto headunit. Ušetrí vám peniaze a tiež hromadu času.

Rovnako ako všetky naše adaptéry, táto položka je vyrobené s použitím vysoko kvalitných materiálov pre pridaný odolnosť a životnosť výrobkov.

Nie adaptér, ktorý hľadáte ? Pozrite si náš obchod pre viac

Funkcie:

Premium kvalita

Din ISO adaptér

Plug & play

Ideálny pre aftermarket zvukový systém inštalácie

Špecifikácie:

Farba: Strieborná / Čierna

Materiál: Plast/Kov

Konektory: DIN ISO Vitajte v našom obchode!

V záujme toho, aby vás majú radi nakupovanie cesty v našom obchode a vyhnúť sa nepríjemným aftersale problémy, prosím, láskavo trvať niekoľko minút čítať someshopping tipy. Ste vítaní, aby kontaktujte nás a nechajte správu! 1 DVOJLÔŽKOVÁ POTVRDZUJE OBJEDNÁVKY: Áno! Budeme dvojité potvrdenie s vami uvedenú adresu a objednávku, prosím, s nami spolupracovať. Zákazník by mal prijať zodpovednosť za nesprávnu adresu uvedenú a zle modelu auta chos sk. 2 SHPPING: pripravený Pre sklade, objednávky, budú doručené do 48 hodín.

Pre akékoľvek späť objednávky, budeme vás kontaktovať ihneď za oneskorené oznámenie.

Č zásielky na nedele a Sviatky. Nemôžeme kontrolovať a dopravy, ako je spracovať na 3. strane.

Budeme sa snažiť získať vašu objednávku načas, ale nemajte strach, ak sa to zmení až neskôr, ako to budeme kontaktovať lodnej dopravy, aby ste informovaný. 3 POPIS INŠTITÚCIÍ: Máme v súčasnosti viac ako 300 kusov skladom. Sme malá firma a pracovať veľmi tvrdo, aby sa uistite sa, že položka je presne tak, ako je popísané, alebo dokonca lepšie. Naším cieľom je, aby ste sa vracajúci sa zákazník. My sme ľudské, keď môže robiť chyby. Celý náš produkt má 100% skutočné fotografie, ale môže tam byť farebný rozdiel sa líši od inej obrazovke. Pred nákupom, potvrďte prosím, ak môžete prijať. Rozhodnúť starostlivo pred nákupu! Všetky náklady spojené s vrátením za nevhodný veľkosť bude na vašom účte! 4 VRACIA: Prosím kontaktujte nás na prvom prípade, ak zistíte nejaké problémy s výrobkom,NIE je otvorený spor bez konzultácie s nami,pls byť istí, že sa budeme snažiť čo najlepšie vyriešiť problémy s tebou!Produkty nemôžu byť vrátené a vrátené, pokiaľ nie je chybné, nesprávne farby a nesprávna veľkosť sme dodaný, a pohľadávku musí byť podaná do prvých 7 dní po výrobok dostal.Všetky položky potrebné vrátiť v originálnom obale, a kupujúci je zodpovedný za vrátenie nákladov. 5 spätná VÄZBA: My ako predávajúci, by nikdy nič úmyselne ohroziť prijímanie niečo menej ako pozitívne 5 star ohlasy, pretože sme si zarobiť naše livings prostredníctvom www.tantra-egypt.sk a www.tantra-egypt.sk trestá nás silne monetarily pre nonpositive / sub5 star spätnú väzbu!

Chceme, aby naši zákazníci boli spokojní a vracajúci sa tí, ešte viac počesť sme už povedali, na ich rodiny a priateľov, kolega.

Naším poslaním je, že šťastnejší zákazníka, to nám umožňuje pokračovať úlohy a rásť.

Preto sa budeme snažiť najlepšie k vytvoreniu produktov a služieb, že sú spokojní s kupujúcim. Balenie Podrobnosti

Typ jednotky: kus Hmotnosť balenia: 0.150 kg (0.33 lb.) Veľkosť balenia: 5 cm x 5 cm x 5 cm (1.97 v x 1.97 v x 1.97 v)

Štítky: autorádio, autoradio staré, Android AUTO, aftermarket autorádia, icom gps anténa, s6 gps anténa, nissan drôt, nissan krčma pri ceste gps anténa, kábel nissan rádio, leica gps anténa.


( 0 Hodnotenie )

Počet