Gorsun GS785 Skladacie Slúchadlá s Mikrofónom Šport Ľahký Stereo On-ear Slúchadlá Silné Basy Slúchadlá Pre Počítač PC Telefóny

€13.10


Gorsun GS785 Skladacie Slúchadlá s Mikrofónom Šport Ľahký Stereo On-ear Slúchadlá Silné Basy Slúchadlá Pre Počítač PC Telefóny

Funkcie:

Ľahko sa prenáša: ľahký a sklopný a ľahký dizajn robí slúchadlá vhodné pre používanie a skladovanie, keď ste v práci, štúdiu a cestovanie.

Pohodlné mušle slúchadiel: Mäkký vankúš na-sluchu slúchadlové podložky a ergonomicky navrhnutý hlavový most, aby pohodlné slúchadlá pre dlhú dobu nosenia.

Inline Ovládanie: Inline riadenie zabezpečuje budete mať ľahký prístup na ovládanie hlasitosti. Koniec prijímal Telefónne Hovory, Pozastaviť/prehrávať Hudbu, Podporu s vypínačom v Predchádzajúcej/nasledujúcej Skladby.

On-ear Dizajn: Hlboký, silný zvuk pri hudbe, ktorú milujem, O-ear dizajn pomáha minimalizovať mimo hluku.

Skvelá Kompatibilita: Kompatibilné so Všetkými Telefóny Android, IOS, Winphone a Systém Blackberry Telefóny.

Špecifikácia:

Vodič : 40 mm

Mic Rozmery: 4.5*1,5 mm

Urcenim: Omni-directional

Citlivosť: 103dB±3dB

Frekvenčná Odozva: 20Hz~20KHz

Impendance: 32Ω±15%

Konektor: 3,5 mm

Dĺžka kábla: 1.2 m

Package Vrátane:

1*Slúchadlá

1*Manuál

Detaily Produktu:

Naša výhoda spočíva v továrni priamo predajnej ceny ,

rýchle dodanie schopnosti ,vynikajúce služby , zaručená kvalita

O & Company

Profesionálne výrobcu pre headset a slúchadlá od roku 2006.

To investuje do Elektro-akustická Inžinierstva oddelenie a inžinierskeho Oddelenia od jeho založenia. Na základe top-end, jeho cieľom je vytvoriť inovatívny dizajn.

s 10 000 štvorcový meter vysoká-triedy štandardné výrobné budovy, a spolu s one-stop pôvodné výrobné zariadenia a skúšky zariadenia z vstrekovanie plastov, silkscreen, drôt, tvárnenie, reproduktor rozvoj na montáž, balenie, atď. Má nezávislé výrobné kapacity.

Patentové osvedčenie o Dizajn, Vzhľad

Naša spoločnosť vlastní profesionálne inžinierstva tím, ktorý má nezávislé projektovanie kapacity, a máme veľa patent na ochranu rastlín.

Certifikát Riadenia Kvality

Prísne dodržiava štandard kvality ISO9001 a EMC skúšobný protokol ect test štandard, V rámci tohto procesu sme sa venovať väčšiu pozornosť na zlepšenie našej kvality, technologických inovácií, znalostí a zákaznícky servis.

Štítky: pevné púzdro na slúchadlá, box stereo, silné výkonné slúchadlá, tronsmart, hdj2000, aac tws, silný slúchadlá, mikrofón, silný káblové slúchadlá originál, super vysoká slúchadlá, proti hluku slúchadlá.


( 1 Hodnotenie )

Počet