Pôvodný Xiao Mi Pásmo 5 Inteligentný Náramok AMOLED 1.1" Farebný Displej Srdcovej frekvencie Šport Senzor 50m Nepremokavé Bluetooth Náramok 5.0

€24.80


Mi Smart Pásmo 5

Ísť smart, žiť viac

Veľký dynamický farieb-displej I 11 športy I 50 m odolnosť voči vode* I Všetkých-nový zdravie žien sledovania som 24-hodinové monitorovanie srdcovej frekvencie I 24-hodinový spánok monitorovanie som 14-dňový extra dlhá životnosť batérie som Magnetické nabíjania

Veľké 1.1" dynamický farieb-displej Všetko na jednej obrazovke

Približne 20% ďalšie zvýšenie v plochu displeja* robí prichádzajúce hovory, správy a upozornenia jednoduchšie vidieť a zriadenci v novej ére dynamického voľba.

Šesť popruhy v osviežujúce farby je Tu pre vás príliš

Ktorý je váš obľúbený? Žiarivej žltej alebo svetlo zelená? Toľko ako šesť farieb, osviežiť váš letný šatník. *Dodáva sa s čiernym remienkom ako štandard, ostatné farby zakúpiť samostatne. Žltá Teal Navy Blue Mint Zelenej Orange

Určené pre vnútorné a vonkajšie cvičenia Reignite vaše [chudnutie]

11 profesionálne športy, Tým viac sa budete pohybovať, tým väčšiu váhu stratíte

Podporuje Jogy, veslársky trenažér, švihadlo a viac prvýkrát, presne monitorovanie a analyzovanie každý pohyb si. Monitoruje a analyzuje svoju tepovú frekvenciu, rýchlosť a spálené kalórie, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele chudnutie.

Tuk-pálenie veslársky trenažér režim Vlak 80% z vašich svalových skupín naraz

Chcete napáliť tuku v tele rýchlo? Toto cvičenie vlaky takmer všetky svalové skupiny v rovnakom čase a presné záznamy o čase jazdy, čas obnovy a úderov za minútu, pomáha spaľovať tuk rýchlo.

Indoor cycling režim Vysokej intenzity spaľovanie tukov a potu

Zábava ešte silný nástroj v aeróbne cvičenie, ktoré funguje až pot s jej zmenou intenzity vzory, ktoré pomáhajú posilniť vaše dolné končatiny a tvar vašej nohy súčasne.

Jóga režime Full-tvarovanie tela a strečing

Najlepšou voľbou pre full-tvarovanie tela, zvýšiť vašu schopnosť roztiahnuť, flex a koordinovať celé vaše telo. Stačí 3-5 minút pohybu stačí na zmiernenie tuhosti a tvar vášho tela.

Eliptický režim Spaľuje tuk s minimálnym dopadom

Ideálne tuk-pálenie voľbou pre tých, účtovná kíl, ktorá posilňuje svoj dolných končatín a zároveň minimalizovať vplyv na vaše kolená. Zvyšujú odolnosť a poďme sa deje!

Švihadlo režim Spaľuje tuk, zatiaľ čo posilnenie srdca a pľúc

Rýchlo, neustále švihadlo spaľuje kalórie tým, zvýšenie srdcovej frekvencie vo veľmi krátkom čase. Vedenie srdcovej frekvencie vysokých rýchlostiach až obeh a posilňuje srdce a pľúca.

Plne sledovať tepovú frekvenciu, spánku a fyzikálny stav Reignite vaše [zdravie]

Zlepšenie vášho denného energetického začína pochopenie vášho spánku.

24-hodinové inteligentné monitorovanie srdcovej frekvencie nič Všimnúť z obyčajných

Komplexné upgrady algoritmy a hardvéru* zlepšili monitorovanie presnosti až do 50% na formy cvičenia s nepravidelné pohyby, napríklad cross country beh, lezenie, turistiku a tak ďalej. Prichádza upozorňuje pripomienky, kedy vaša tepová frekvencia je nezvyčajne vysoká.

24-hodinový spánok monitorovanie je ľahké sa dostať dobrý spánok

Upgrade na spánok analýza technológie majú väčšia presnosť tým, ďalších 40%*, umožňujúce profesionálny výklad váš spánok, A ponúka vedecké rady, ktoré vám pomôžu rýchlo zlepšenie spánku problémy ako nespavosť.

Tri zdravotné režimy, ktoré vám pomôžu zlepšiť vaše zdravie

Osobné činnosť spravodajských chcem Zdôrazniť monitorovanie som Dychové cvičenia

Všetky nové zdravie žien sledovania pre nahrávanie a pripomínať počas mesačného cyklu

Záznamy menštruačného cyklu a ovulácie fáz a dáva užitočné pripomienky vopred. Čím viac ho používate, tým viac chápe vás.

All-nové magnetické nabíjania umožňuje nabíjanie uchytí

14days - životnosť Batérie v normálnom režime* I 20days - životnosť Batérie v režim úspory energie*

Snap fotografie na diaľku pomocou jediného kliknutia

Pričom selfies a skupinové fotografie je teraz ešte jednoduchšie

Poznámky:

* Približne 20% nárast v plochu displeja: displej oblasti Mi Smart Pásmo 5 je približne o 20% väčší, než aby Mi Smart Band 4. Údaje získané z Huami Labs. * Vlastná voľba: Niektoré voĺba podporu zobrazenie vlastného obsahu, čo umožňuje zobraziť vaše obľúbené alebo najčastejšie používané funkcie na číselníku podľa vašich potrieb; * Až 50% zvýšenie srdcovej presnosť: na základe porovnávacích testov s Mi Smart Band 4, ktoré sa ukázali zvýšenú presnosť na formy cvičenia s nepravidelné pohyby, napríklad cross country beh, lezenie, turistiku a tak ďalej. Testovacie dáta získané z Huami Labs; * 50 m vode odolnosť: 50 m odolnosť proti vode je založené na štandardných GB/T 30106-2013 a bol testovaný v Číne Národnej Horological Kvality kontrolné a Testovacie Centrum. Odolnosť proti vode, správa čísla: Mi Smart Pásmo 5: QT2003010. Vode odolnosť hodnotenie je 5 ATM (zodpovedá hĺbke 50 m pod vodou), čím sa umožní prístroj byť nosené pri sprchovaní a kúpaní, ale nie do sauny alebo keď potápanie; * Osobné vitality index: Toto sa týka kapely Osobnej Činnosti Inteligencie (PAI) vitality index; nový, inovatívny systém, ktorý konvertuje vaše srdce sadzba údajov do prispôsobené skóre, ktoré označuje úroveň činnosti potrebné na zachovanie dobrého zdravia; * Podmienky na testovanie Mi Smart Pásmo 5 14-dňovú životnosť batérie v normálnom režime sú nasledovné: plne nabitá; automatické monitorovanie srdcovej frekvencie aktivovaná počas 30 minút; výťah-otvor-to-wake, aktivovanú funkciu; všetky ostatné nastavení na výrobcom predvolené hodnoty; 100 prijatých oznámeniach a nezobrazí za deň; 2 alarmy za deň, každý s 5 sekúnd vibrácií; 100 aktivácií výťahu-zápästia-na-funkcia wake; synchronizáciu údajov s aplikáciou raz za deň; * Podmienky na testovanie Mi Smart Pásmo 5 20-deň výdrž batérie v úspornom režime sú nasledovné: plne nabitá; automatické monitorovanie srdcovej frekvencie zakázaný; spánku monitorovanie zakázané; výťah-otvor-to-wake funkcia vypnutá; 100 prijatých oznámeniach a nezobrazí za deň; 2 alarmy za deň, každý s 5 sekúnd vibrácií; 10 kohúty dotknite sa tlačidla denne zobrazovanie času; synchronizácia s aplikáciou raz za deň; * Všetky výdrž batérie test údaje boli získané z Huami Labs. Rôzne faktory môžu mať vplyv na výdrž batérie, napríklad nastavenia, používané, spôsob, akým má zariadenie prevádzkovať, podmienok prostredia a tak ďalej, všetky, ktoré môžu mať za následok, životnosť batérie pri skutočného použitia, ktoré sa líšia od toho, ktorý sa zistil v laboratórnych údajov * Všetky obrázky, ktoré sa používajú na ilustračné účely výhradne na preukázanie funkčnosti výrobku, a nie sú úplne zástupca samotného výrobku.

Štítky: mi band 6 globálna verzia, smartwatch, úradný xiao, smart home, mi xiomi, xiao band 6, 3 xaomi, smart hodinky, obrázok mi band, miband 5 xiao.


( 3 Hodnotenie )

Počet