Všetky veľkosti v 10 Fliaš 0,25 mm, aby sa o 0,76 mm 25K BGA Reballing Spájky Gule Kaly ping

€16.75


Všetky veľkosti v 10 Fliaš 0,25 mm, aby sa o 0,76 mm 25K BGA Reballing Spájky Gule Kaly

Vitajte v našom Obchode

O dopravu

Máme loď wordwide o EMS,DHL,UPS,FedEx,TNT,Čína Poset,E-

paketové,SingaporePost,HongKong Post a tak ďalej.

Nie sme schopní kontrolovať čas dodania becaunse to je spracovaná

Služby tretích strán, ale ak pozemok nie dorazí do očakávané

čas,prosím, kontaktujte nás,pomôžeme vám sledovať ho a dá vám

spokojný odpoveď.

O spätnú väzbu

Ak nie ste spokojní s našimi službami, alebo akýkoľvek iný problém, prosím

kontaktujte nás pred otvorením sporu alebo poskytovania spätnej väzby a budeme

problém vyriešiť okamžite, ďakujem!

Záruka 60 Dní záruka po prijaté pre všetky položky z nášho obchodu. Vráti položiek, ktoré boli použité už nie sú prípustné! Najviac žetónov pravdepodobne budú dodržiavať niektoré vlhkosť, odporúčame vám, aby ste ich dali vnútri pečenie komory najmenej 24 hodín betwen 10degre na 11degre, ako sa vyhnúť kvality problém.

Pri spájkovaní, prosím, uistite sa, že teplota pre bezolovnaté/Nie Pb BGA žetónov je 245 degre --260degre (Maximum), Kaly/Pb BGA čipy 180degre do 205 degre(Maximum), Spájkovanie alebo výmena žetónov prevádzky je zložité,prosím, uistite sa, že môžete zvládnuť to s zdatný zručnosti,alebo požiadajte niekoho, kto je zručný dosť na to pomôcť. Všetky vaše výhody by boli hlboko rešpektované,máme výmenu/vrátenie peňazí/odoslať politiky na záruku vašej dávky,tak prosím, láskavo poskytol nám fotografie/videá, keď máš chybné položky alebo iné objektívne problémy.Budeme sa snažiť v našich silách, aby problém problém, keď sme potvrdiť svoju situáciu Platby akceptujeme Escow /Western union/TT dokončite, Prosím, platba v 5 dní po zakúpení,a kontaktujte nás, ak chcete zrušiť alebo spojiť transakcie. Dodanie Prosím overte svoju adresu počas checkout,a uistite sa, že vaše telefónne číslo na . Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresy Všetkých položiek(podľa predvoleného situácie)bude odoslaný von do 24 hodín (v pracovné dni od HongKong doporučene.(EPacket služby pre US/UK/AU zákazníkov).Prosím, nebojte sa, ak svoj pozemok si odkladu,pomôžeme vám a pozrite sa na situáciu! Prosím, láskavo kontaktujte nás, ak chcete, iné prepravné služby,ako DHL,Fedex,UPS,EMS Odhadovaný Čas: 13-24 pracovných dní, USA/UK/AU/D 16-35 pracovných dní do iných krajín(na celom svete Všetkých Kupujúcich – vezmite Prosím na Vedomie:

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie / nákup.

Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy (poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore –nenechajte sa zmiasť ich ďalšie prepravné náklady Zákazník, Prosím neváhajte a kontaktujte nás! Ponúkame Maloobchodné a Veľkoobchodné služby. Vaša správa by byť zodpovedané do 24 hodín,prosím, láskavo odpusť nám za žiadne nevýhody došlo v čase rozdiely. Zákazník Pracovný čas: 9AM-7 HODÍN pondelok-piatok Peking (+8GMT),pozrieť sa na to s hodinami odkaz ranu Prosím, láskavo nenechávajte nás negatívny/neutrálne spätnú väzbu,všetky nízke DSR alebo otvoriť každom prípade pred vás,kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby sa lepšie a lepšie služby pre vás

Štítky: bga gule 125k, bga rebal gule, reballing gule, 0.50 bga gule, gule bga, bga gule, gule reball, loptu 0.35 bga, bga 0.45 gule, gule reballing.


( 0 Hodnotenie )

Počet