ABS náter Auto tlačidlo auto kryt prípade krúžok reťazca Pre Volkswagen VW GOLF 7 Passat B5 B6 Tiguan Touran Polo Bora, Jetta Scirocco

€7.61


Venovať pozornosť: ) Prosím, vyberte pomocou tlačidiel a Smart/Skladanie štýl, a skontrolujte, či je vhodná pre vaše kľúčové tlačidlá pred objednávky. Ak nie je možné uistite sa, prosím, kontaktujte nás, vďaka. VHODNÉ PRE daný KĽÚČ Položka špecifiká: ) Plavidlá: náter Materiál: ABS + Zliatiny Farba: Červená/ čierna/ biela Čistá hmotnosť : 50g Množstvo : 1 ks (vrátane: ABS kryt + zliatiny reťazca, s výnimkou kľúča vozidla ) Č Elegantnom balení, možno použiť ako darček pre vašu rodinu a priateľov

Nákupný proces:

Platby:

• Prijímame Alipay.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor escrow.

Zásielky:

• Zdarma predvolené Čína príspevok na loď, ale niekedy by sme si vyberte Singapur post ,prosím, aby 7-40 pracovných dní dosiahnuť.

Vrátenie a vrátenie:

• Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

• Môžeme vám vrátime v prípade položiek, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak,je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti,bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu,a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

• Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Spätná väzba:

• Budeme poskytovať pozitívnu spätnú väzbu, keď položka je prijaté,dúfame, že sa vám bude robiť to isté pre nás.

• Ak ste naozaj spokojný / á s našich produktov, prosím kontaktujte nás a pred poskytnúť akékoľvek neutrálne alebo negatívne spätné väzby.My sme vždy s vami, a my sme vždy sa snažíme solove žiadny problém a poskytovať čo najlepšie služby pre vás.

ĎAKUJEM VÁM VEĽMI PEKNE: )

Štítky: 5ND941431B, prípad tlačidlo volkswagen, vw tsi keychain, vw reťazca keychain, turbíny kľúč reťazca, škótsko nálepky, auto keychain vw, vw chaveiro, passat b4 krúžok, keychain wv.


( 2 Hodnotenie )

Počet