Nositeľné Veľké Dildo Ženská Masturbácia, Gay Sex Hračky Pre Páry Silikónových Dick Kohút Umelý Penis Muža Dospelých Produkty Sexshop

€6.53


Pokyny: ☺Nosenie pre mužov zvyšuje čas na sex, a nosenie pre lesbičky môžete zažiť radosť z mužského pohlavia!; ☺Bezpečné silikónový materiál, neváhajte a vložte do pošvy; ☺Imitácia penis ako skutočný penis vložená!; Zoznam balíkov: ● 1 x Dildo ochrany Osobných údajov: 1. Kladieme veľký dôraz na súkromie užívateľa. Sľubujeme, pošlite svoje produkty v tajnosti stav, balenie, bez akýchkoľvek obrázky a slová o sexe,Tam nebudú žiadne informácie o výrobku na express,nikto nevie, čo je v express.

Nositeľné pre mužov a ženy, stále môžete mať sex, keď je penis mäkké

Hlava je mäkké a penis je pevný, čo zvyšuje čas na sex.

Vo vnútri je duté a môže byť vložená do penisu!

Simulačný model cíti rovnako ako skutočný penis.

Muži a ženy nosia dilda priamo zvýšiť dobu trvania a radosť zo sexu.

To je jednoduché nosenie a nebolí pokožky, umožňuje ženy orgazmus priebežne.

Tento nositeľné falošné penis je vyvinutý špeciálne pre mužov a ženy na sex. Falošný penis je sex produkt dospelých hračky, ktoré môžu uspokojiť sexuálne potreby muža a ženy. Pomocou tejto dobre sa nosí falošný penis je to jednoduchšie pre ženy dosiahnuť orgazmus a aby ich sexuálny život harmonické.

veľké hračky,Sex hračky,penis,Dildo penis,Gumy penis,Hračky pre dospelých

Štítky: dildo, moje sexuálne hračky, gay sex, sex hračky, super silikónový vibrátor, análne dildo, vibrat, sex stroker, peni krúžok, kohút.


( 1 Hodnotenie )

Počet