Výkonný G-Spot Vibrátor vysokofrekvenčné Vibrátory lízať Stimulátor Klitorisu Masturbator masáž Sexuálne Hračky pre Ženy, Dospelých, Sexuálne Hračky

€8.04


Výkonný G-Spot Vibrátor vysokofrekvenčné Vibrátory lízať Stimulátor Klitorisu Masturbator masáž Sexuálne Hračky pre Ženy, Dospelých, Sexuálne Hračky

Dôverné dodanie:

1:nikto nevie, čo je v balíku, nie je tam žiadne informácie o Mužskej Masturbator Pohár na balenie, doprava

2:balenie je ideálne, musíme pack perfektne pre vás, tak, že balík príde na vašej strane, neporušené

O produkte: Vysoká Frekvencia Režimy & Rýchlovku Orgazmy 12 frekvenciách môže dosiahnuť 12000/min pri prednej časti. Táto vysoká frekvencia klitorisu vibrátor pomocou inovatívnych špirála oscilačným vlnám technológie ponúkajú nepredstaviteľné klitorálny stimulácia a rýchlovku orgazmy/myseľ-vyfúknutie viacnásobné orgazmy.

Presné & Cielené Klitorisu StimulationUsual vibrátory sú príliš veľké na cieľ a preskúmať špecifické rekreačné zóny. Ale to s jeho jedinečný tip, oscilačným vlnám môže byť presne aplikované na celé klitorisu, interné a externé. Môžete ovládať a definovať stimulácia menšie oblasti alebo celú klitorisu naraz spúšťať myseľ-vyfúknutie a výrazné pocity neuveriteľnú radosť.

Lekársky Silikón + ABS & WaterproofThis unikátny vibrátor je vyrobený z ABS+Lekárskeho Silikónu, hladké, bezpečné, zdravé, bez zápachu, ľahko sa čistí. A to je 100% vodotesný, môžete ho použiť v kúpeľni, alebo osprchujte sa, dať neuveriteľné sexuálne potešenie.

Quie & USB RechargableOnly menej ako 60db. Tento inovatívny klitorálny vibrátor môže byť použitý ako klitoris stimulátor, bullet vibrácie, alebo bradavky riti stimulátor, aby ste si pre sólo dobrodružstvách, alebo začlenením do svojho milovanie stretnutia s partnermi.

Ochrana osobných údajov Zaručená: Budeme diskrétne balík, neoznačených obaloch, dôverné dodanie

Zoznam Balíkov:

1 x Vibrátor

1 x Nabíjací Kábel

Štítky: análne dildo sklo, sexuálnu hračku, silikónové penis pre gay, vysoká frekvencia sex, vibr, dildo orgazmus, fajčenie jazyk vibrátor, vibrat, dildo sklo, vibiator, monster sex.


( 0 Hodnotenie )

Počet