Stojan Kožené puzdro Pre Microsoft Surface 10.6 Windows 8 RT Tablet , Čierna

€7.56


100% Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné. Veľký stojan funkcia umožňuje jednoduché prezeranie videí a prezentácií na výšku alebo na šírku režimy bez drží tablet, Štíhly, ľahký dizajn robí tento váš prístroj ľahko sa prenáša a dopravy. Štíhly dizajn doesnt pridať príliš veľa väčšinu ešte stále udržuje vaše zariadenie v bezpečí a chránené v každom čase. Kompatibilita: zasunúť Iba Pre Microsoft Surface Tabletu 10.6 Windows 8 RT,sa nezmestí na Povrch Tabletu 10.6 Windows 8 Pro. Magnetické klapka krytu.100% Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné.

Veľký stojan funkcia umožňuje jednoduché prezeranie videí a prezentácií na výšku alebo na šírku režimy bez drží tablet, Štíhly, ľahký dizajn robí tento váš prístroj ľahko sa prenáša a dopravy.

Štíhly dizajn doesnt pridať príliš veľa väčšinu ešte stále udržuje vaše zariadenie v bezpečí a chránené v každom čase.

Kompatibilita: zasunúť Iba Pre Microsoft Surface Tabletu 10.6 Windows 8 RT,sa nezmestí na Povrch Tabletu 10.6 Windows 8 Pro.

Magnetické klapka krytu.

Farba: Čierna

Poznámka: môže Sa nehodí Povrch Tabletu 10.6 Windows 8 Pro.

Materiál: PU Koža.

Obsah balenia: 1 x Stojan Kožené puzdro Držiak Pre Microsoft Surface 10.6 Windows 8 RT Tablet(bez Originál balenia)

Microsoft sú registrované ochranné známky spoločnosti Microsoft, Inc. Výrobky sú Microsoft kompatibilné a nie je schválený spoločnosťou Microsoft, Inc.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: microsoft visio, air box pre okno, zahŕňa microsoft surface pro 7, visio, microsoft offic, sony xperia xa1 g3116 lcd displej dotykový displej, bmw r 1200 rt, klávesnica prípade office, hliníkový povrch, windows 8 bios kľúč.


( 2 Hodnotenie )

Počet