Narodil sa vo februári Narodeniny Tričko Nový Príchod Bežné Bavlna Vtipné Tričko Narodeninovej Party Tees Jej Darček

€6.53


Obrázok Zobraziť

Rozkošný T-shirt pre svoj život. K dispozícii v čiernej, bielej, šedej, červenej, ružovej, žltej, broskyne, olivy, atď, a ideálne pre príležitostné letné dni. Je to ľahký materiál je pohodlný a priedušný. Pick up to roztomilé T-shirt pre seba alebo priateľa dnes.

Detail Zobraziť Platby akceptujeme kreditné karty, bankový prevod a western union.Tiež podporu www.tantra-egypt.sk Escrow. Doprava na Všetky objednávky, bude odoslaný z nášho skladu do 3 pracovných dní. V čase dopravnej špičky prosím, aby až 6 pracovných dní na odoslanie. *Všetky prepravné časy vylúčiť odbavenie/colný oneskorenie Vrátenie peňazí. *Ak je chybný, vráťte ho dostať náhradu alebo výmenu. *Vráťte ho do 3 dní po tom, ako dostanete tovar.potrebujete zaplatiť vrátiť prepravné náklady. *Ak tovar nie je vrátený v jej pôvodnom stave, kupujúci je zodpovedný za všetky straty v hodnote. Spätná väzba *Ak ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, dajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu. Ďakujeme! *Kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvorenej, sme si vymyslieť problém a riešiť ho v pokoji. *Vaše povzbudenie a podpora je neustále vpred hybnosti. budeme sa snažiť, pre vašu spokojnosť. *Ešte raz vďaka za vašu podporu a pomoc všetkým čase.Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: doodle t tričko, vtipné tričko ženy, úzkosť tričko, narodeniny tričko ženy, narodeniny tričko, mori vintage, ariel narodeninovej party, jej a jeho, decembra tričko, nwa plagát.


( 0 Hodnotenie )

Počet