Malajzijská Banda Vlasy Kravatu Pre Moslimské Ženy Šifón Gumička Krásne Hidžáb Volumizing Scrunchie Veľké Šatky Príslušenstvo

€4.10


Malajzia Premium Šifón Banda Vlasy Kravatu VEĽKOSŤ|15*15 cm (podpora až 30 cm) FARBA|Vybrané 28 farby (nové farby naďalej pridané) Táto nádherná čelenka je vyrobená z pearl šifón textílie a šité s gumičky. To je nevyhnutnou položka na Malajskom Moslimských dámy. Pridá trochu krásy tvar šatky. Dievčatá s krátkymi vlasmi už nemusíte obávať, nie je možné držať späť na šatku. Má vysokú praktickosť a veľkú hodnotu. To je tiež jednoduché a pohodlné. Zvyčajne nosia šatku môžete držať chrbát a aby celkový vzhľad menej plochý a beztvaré. To je zásadný položkou. Na šitie je tak dobrý, že to vyzerá ako banda drobné kvety, rozložené ploché a materiálov až do turban. Drahé dievčatá, krásne vlasy musia byť dimenzované s najkrajším vlasové doplnky, každý by mal byť krásna zvnútra von.

Štítky: hidžáb, jo vlasy väzby, blúzka šifón, gumené ženy, pony o vlasy, šifón hidžáb šatku, farebné dámske krása, čierne hodvábne vlasy scrunchies, moslimské šatky, hidžáb niqab.


( 2 Hodnotenie )

Počet