ERMAKOVA Králik Socha Socha Stôl Dekorácie Miniatúrne Sošky Drobnosti Skladovanie Zásobník Moderná Obývacia Miestnosť, písací Stôl Domova

€40.91


Téma : Králik Skladovanie Figúrka Veľkosť: 23 cm*17 cm*23 cm/8.97"x6.63"x8.97" Materiál: Živica

Package zahrnuté:

1 x Králik Skladovanie Figúrka Poznámka: sme bežne používať polyfoam a bublina taška na ochranu položky.Ak sa stále zobrazuje rozbité položky,prosím, kontaktujte najskôr pred odchodom negatívnu spätnú väzbu alebo otvorení sporu. Mohli by sme na vrátenie peňazí alebo poslať nové položky.

Funkcie: 1. Trvanlivé: Táto figúrka je vyrobená z vysoko kvalitnej živice pre dlhú životnosť. 2. Skladovanie: mobilné telefóny, kľúče, okuliare, diaľkové ovládanie a iné veľké ústa sú použité ako drobnosti kontajnerov alebo candy boxy; 3. Zbierky a dary: Zvieracie figúrky sú ideálne pre vaše osobné prevzatie, a sú krásne darčeky pre kamarátky, alebo deti.

1. Drop shipping a veľkoobchodné objednávky sú podporované. Veľkoobchodné objednávky:prosím, láskavo kontaktujte nás získať veľkoobchodné ceny. Drop shipping objednávky:prosím, láskavo nechajte poznámky z drop shipping objednávky vo vašej objednávke,takže naše colleauge mohli vidieť, že a nebude obsahovať faktúra a naše uchovávať informácie, a pod. 2. Ako to mám urobiť, ak sú položky, ktoré je poškodené alebo chybné, alebo menej, alebo sa mi nepáči? Prosím, láskavo kontaktujte nás skôr, než písať recenziu a otváranie sporu. Mohli by sme na vrátenie peňazí alebo poslať nové položky pre vás. 3. Je tam všetky dane colný? To je základné povinnosti občanov na zaplatenie dane podľa miestneho práva. Venujte prosím colné daň podľa miestnych politík.Vďaka!

Štítky: stôl zložiť, hračka králik, steny stôl dekor, muži bunny, cínové figúrky, sculptur, dekor socha, vaničky dekoratívne rosegold, miniatur dom, home office moderný dekor.


( 1 Hodnotenie )

Počet