Tri-skladanie Automatický Dáždnik Slnečný Daždivé Hliníkové Vetru UV Reflexný Dáždnik Pre Mužské Ženské Letné Zimné

€15.30


Tri-skladanie Automatický Dáždnik Slnečný Daždivé Hliníkové Vetru UV Reflexný Dáždnik Pre Mužské Ženské Letné Zimné

Pred Nákupom Sa Prosím Poznámka: Toto je xiao eco-reťaz produkt, nie je žiadny xiao logo na to, ďakujeme za pochopenie. Názov Produktu. Konggu Automatický Dáždnik Špecifikácia: 585mm * 8k (8 dáždnik kosti) Materiál: vystužené oceľové + posilnené červená sklenené vlákna, Dáždnik tkaniny materiál: 210T vplyv handričkou UPF hodnota:> 40 Veľkosť produktu: 110X62cm

Kongu Automatický Dáždnik

Zliatina Hliníka Dáždnik | Bezpečnostné Reflexné Pásky

Nepremokavé UV Reflexné

Dáždnik materiál upgrady sú hrubšie a silnejšie, ale ľahšie

Inovované 7 mm hrubé hliníkové zliatiny rebrá, ktoré zvyšujú odolnosť proti vetru, znižujú hmotnosť o 30% v porovnaní s prázdna dolina automatický dáždnik.

Robustný štruktúra umbrella stand

Sklenené vlákno dáždnik stojan s hliníkovej zliatiny dáždnik kosti prijíma jedinečný tri etapy posilnenie štruktúry a pevný bod je pridaný na tužinky a uprostred umbrella stand, nebojí silný vietor

Dve verzie vpred a vzad skladovanie.

Dopredu skladovanie,skladovanie dáždnik handričkou úplne pokrýva dáždnik hniezdo a je viac vhodná na prenášanie v taške. Reverzné skladovanie,s Reflexné pásky,mokré dáždnik uložený smerom dovnútra, aby si n sa musieť starať o daždi sa namočili. Je obzvlášť vhodný pre autá alebo na koni,verejná doprava.

Bezpečnostné reflexné pásky dizajn Guardian svetlo v daždivé noci

Bezpečnostné reflexné pásky vložené na strane dáždnik môže odrážať svetlomety pri cestovaní v noci pripomenúť vodič venovať pozornosť chodcov a zvýšenie bezpečnosti chodcov.

Prázdne valley mechanický dáždnik uložený v zadnej strane.

Cez presné návrhu generálneho kostí, dáždnik môže stáť nohami na zemi potom, čo bol uložený prirodzene, tak to môže byť umiestnený v kúpeľni, chodbe a v ďalších oblastiach. Voda, jednoduché na miesto a uložiť miesto.

Posilnené kríž tyč z nerezovej ocele

Kríž v tvare stredný rod s eloxovaný anti-hrdza pokovovanie vrstva, oceľové posilnené materiálu umožňuje uprostred kosti vydržať väčší tlak, a multi-sekcii konštrukcie a časti oživenie dizajnu, aby automatický dáždnik obnovy jednoduchšie

V nevýbušnom automatické štruktúra Žiadny strach rebound

Pre bezpečnosť recyklácie, dáždnik zvládnuť zachováva v nevýbušnom dierovanie štruktúra prázdne valley automatický dáždnik. Stále sa to drží dáždnik otvoriť na 1 sekundu, a bezpečnostným 0 odrazu počas skladovania procesu.

Tri farby,

Detail

Rukoväť Priateľské k pokožke rúk pocit Dáždnik korálky Skryté chvost korálky pribrala a zaoblené

Návod na použitie

Stlačte spínač na rukoväť dáždnik, dáždnik povrchu sa automaticky otvorí.

Stlačte spínač na dáždnik rukoväť, dáždnik plocha bude automaticky zatiahnuť, vytiahnuť dáždnik hniezdo smerom k rukoväti Uzavreté a počuli "kliknite na tlačidlo" zvuk, dáždnik bola zatiahnutá.

Veľkosť

Názov Produktu. Konggu Automatický Dáždnik Špecifikácia: 585mm * 8k (8 dáždnik kosti) Materiál: vystužené oceľové + posilnené červená sklenené vlákna, Dáždnik tkaniny materiál: 210T vplyv handričkou UPF hodnota:> 40 Veľkosť Produktu 110X62cm

Štítky: luxusný dáždnik, led dáždnik reflexné, vonkajšie xiao, muž dáždnik, dáždnik, dáždnik s cat, anti uv dáždnik, anti dáždnik, šaty letné, roztomilý slnečník.


( 2 Hodnotenie )

Počet