Tenké Úlety Polyesterových Vlákien Koberca Umývateľný Non-slip Škvrnám Odolný Kuchyne, Spálne, Vchod, Obývacia Izba Koberec Hernej Myši Rohože

€5.70


Funkcie: 1. Produkt je vyrobený z gumy+polyesterové vlákna materiálu, povrchová cíti pohodlne na dotyk a nebude haly vlasy, ktoré je bezpečné a šetrné k životnému prostrediu, a deti sa môžu používať ho s dôverou. 2. Odolnosť proti sklzu: spodnej časti je vyrobená z gumy častice, ktoré má dobrú odolnosť proti sklzu, je vhodný pre starších ľudí a deti doma. 3. Vhodné pre: Tento rohože ale nezmizne, bez zápachu, podporuje pranie stroj, používa tlačený vzor, a je trojrozmerný, môže byť použitý v kuchyni, spálňa, kuchyňa, kúpeľňa, balkón, obývacia izba, atď. a vonku. Popis: Dobrá odolnosť proti sklzu, jemnú textúru, pohodlné ručné pocit, pre foto pozadie podlahy, rohožky, koberce. Špecifikácie: Veľkosť: 40*60cm, 60*90 cm, 40*120 cm (voliteľné) Materiál: guma+polyester vlákniny Color: čiernej Package Zahrnuté: 1* mat Poznámky: 1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách. 2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: koberec kuchyňa, koberec palác, jeseň dvere, rohože vnútorné, spálňa koberec, dekor hráč, 160x230 koberec, hráč koberec, kitchenaid mixér, vonkajšie rohožky, lacné herňa.


( 0 Hodnotenie )

Počet