T7901 T7904 Špecializované Naplniteľné Farebného Atramentu Súpravy Pre Epson Tlačiareň WF-4630 WF-4640 WF-4630DWF WF-4640DWF Atramentové Tlačiarne

€4.39


štart

koniec

Zásielka bude predmetom produktu atribút

obrázok zakúpili, prosím, uvedomte si tento problém.

Šťastný nakupovanie

Ak máte špecifické požiadavky,kontaktujte nás, prosím,

Fotografie produktov pre váš odkaz.

Funkcia:

1. The zero carbon technológia je prijala,, že je priemer častice obsiahnuté v atrament má tendenciu byť nula. Populárne miesto je, že dlhodobé užívanie neblokuje tryska, ktorá je kľúčom k tomu, či je kompatibilné atramentové kazety je schválite. 2, č. klinčekmi, žiadne poškodenie tlačiarne hlavu, hodnota PH atrament je podobné pôvodnej farby, výrobok bol filtrovaný cez 3 úrovne na zabezpečenie jednotnej veľkosti častíc, ion koncentrácie, atď., ktoré môžu byť v porovnaní s výkonnosťou indexu pôvodnej farby, a v zásade ukončiť to. Možnosť tryska upchávaniu alebo dokonca k poškodeniu tlačovej hlavy. 3, výborná plynulosť, prísna kontrola surovín, reagencie, vody a iných surovín, a vyspelý testovanie zariadení pre prísne kontroly procesov, aby sa zabezpečilo, že tryska nie je suché po dlhú dobu, čo vedie k vysokej úrovni plynulosti atramentu. 4, atrament kvalita je stabilný, atrament je prísne kontrolované v surovín, proces výroby, ukazovatele výkonnosti, atď., aby sa zabezpečilo, že farby môžu byť uložené na tri roky pod podmienkou neotvorené pri izbovej teplote, a vplyv tlač výstupu môže byť uložený na dlhú dobu, môže byť kvalita Porovnateľná s originálom atramentu. 5, tlač účinok je dobré, farba je realistické. Lightfastness je dobré, a tlačené obrázky môžu byť uložené na dlhšiu dobu. 6, 100ML atrament je dodávaný v ihlu v tvare fľaše, ktoré je výhodnejšie pre pridanie atramentu, a môže zabrániť atrament z vyteká von, keď atrament je pridaná. Je to vhodné pre vás, ak chcete pridať atrament ak chcete ušetriť atrament. 7, zelená a ochrany životného prostredia: použitie PP, alebo BOKY gumy, pridanie degradácie komponentov, môže byť prirodzene rozkladajú, použiteľnosť, flexibilitu a zníženie znečistenia životného prostredia. 8. Úspora nákladov: Výber spotrebného materiálu spoločnosti za predpokladu splnenia tlač kvalita osobných a bežné kancelárske prostredie môže ušetriť viac ako 85% tlačových nákladov v priebehu jedného roka.

Štítky: kotúčová píla čepeľ pre vŕtačky, anqidi prívesné motory, SSPEC, ciss, kríž kart, ghana šperky, papier tepelná, súprava nema 34, 5620 epson, fcolor atrament.


( 0 Hodnotenie )

Počet