Letné Ženy Bodycon Latex Kožené Sklzu Šaty Plus Veľkosť Lady Špagety Popruhy bez Rukávov Sexy Backless Split Šaty PU Vlastné

€21.30


Podpora Prispôsobenia

Povedzte nám vašu veľkosť(Výška, Hmotnosť, Prsia, pás, boky,atď.), prispôsobenie sa vyžaduje dodatočný čas a predĺžiť doba dodania do 3 dní (budeme loď, akonáhle je to možné).

Sledujte Náš Obchod + Získajte Zadarmo Darček!

Veľkosť informácií

Informácie o výrobku

*Zadný zips *MATERIÁL -- 95% Polyester a 5% Spandex,priedušná a ľahký PU Latex kože, textílie,mäkké a pohodlné na nosenie *NÁDHERNÉ BODYCON PARTYWEAR -- Veľmi štýlový a módny dizajn. Niet pochýb o tom, že raz na sebe to šaty, budete sparkliest a shiniest jeden v dave. *Dve farby: Čierna a Červená *FUNKCIE -- Špagety popruh,sexy hlboko v krku,rukávov,backless,pevne dostatočne elastický,nie je vidieť cez,späť split,slim vybavené a bodycon,módny a elegantný strany klubu midi dlhé šaty *PRÍLEŽITOSTI-To sexy bodycon šaty pre ženy je vhodný pre Vianočný darček,noc,clubwear,slávnosť,slávnosti,pláž,festival,tanec,koktail,návrat domov,ples,svadbu,večierok,formálne stretnutie,hudobný koncert a pod.

Štítky: šaty žena, len pre dospelých, ellegant kožené šaty, šaty kórejskej strany, bodycon šaty ženy, tin šaty, šaty zanzea, bežné ženy, citovať latex, župan ženy.


( 2 Hodnotenie )

Počet