Bezdrôtové Plus Dual 1 spôsob relé Z-wave prepínač každý modul relé s power meter funkcia EÚ frekvencia len

€38.03


Upozornenie : Pretože Samsung smarthings podporovať iba jednu relé, takže ak používate Samsung smarthings, len môžete použiť jedno relé !!!

Poznámka: Kompatibilný s fibaro . Funkcie: 1. Široký napätie 100-240V AC 2. Funguje to aj s Vera a Fibaro 3. malá veľkosť, môžu byť inštalované vo vnútri nástenný spínač, montáž na krabičke alebo v blízkosti lampa pod stropom 4. EU868.42MHz, US908.42MHz, AU921.42MHz frekvencie k dispozícii 5. Výkon : 2x550W ( AC110V), 2x1150W ( AC220V) 6. S elektromer funkcia

Čo je z-wave ?

Z-Wave je bezdrôtová technológia, ktorá robí pravidelné domáce výrobky, ako svetlá, dvere, zámky a termostaty "smart". Z-Wave produkty "hovoriť" navzájom sa bezdrôtovo a bezpečne, a môžu byť prístupné a kontrolované v telefóne, tablete alebo počítači.

Pomocou Z-Wave brána sa môžete pripojiť k veci vnútri vášho domu, či už ste doma alebo v čase, keď ste preč. V súčasnosti sú takmer 1000 rôznych Z-Wave produktov, aby všetky práce spoločne, takže si môžete vybrať produkty, ktoré sú vhodné pre váš domov.

Z-Wave stavia moc domov kontroly a monitorovania v dlani vašej ruky... doslova. S váš smart phone, tabletu alebo PC, ktoré môžete ovládať a prístup k nim Z-Wave zariadenia doma. To znamená, môžete dostať Pokoj vedieť váš domov je bezpečné — bez ohľadu na to, kde ste Viac peňazí vo vrecku úsporu energie ľahko — s č obetovať Pohodlie, ako ste nikdy známe — jedno tlačidlo "vypnúť" váš domov, keď opustíte Zabezpečenia vedieť, dostanete upozornenie, ak existuje akékoľvek problémy doma — voda, oheň, alarm, dvere/okno, senzor

Štítky: z vlna energie pásy, relé z vlny, esr gm328, 3 z vlny, modul kamery sony, nástenný spínač, z vlny, z vlny prepnúť panel, neo z vlny, z vlny ventil, vlna z.


( 0 Hodnotenie )

Počet