400pcs PE Plastové Dlaždice Ploché Nivelačný Systém Dištančné Popruhy Klipy Zariadenie Steny Podlahy, Dlažba Súpravy Pre Dokonalý Dlaždice Nástroj Dlaždice Domov

€18.61


400pcs PE Plastové Dlaždice Ploché Nivelačný Systém Dištančné Popruhy Klipy Zariadenie Steny Podlahy, Dlažba Súpravy Pre Dokonalý Dlaždice Nástroj Dlaždice Domov

Funkcie:

* 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitné

*Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, viac odolná.

*Predchádzajte tomu, aby dlaždice z pohybujúcich sa pri vytvrdzovaní.

*Zlepšiť obkladanie rýchlosť.

*Prakticky sklz zadarmo, rovný povrch drasticky.

*Zníženie installer únava/stres.

*Uchovávajte dlaždice zostatok na rovnakej horizontálnej polohe.

* Fit pre Dokonalý dlaždice Dlaždice Vyrovnanie.

Špecifikácie:

*Farba: Transparentná+Červená

*Materiál: PE Plast

*Voliteľné Rozmer:1.0/1.5/2.0/2.5/3.0 mm

Obsah Balenia:

4*100ks/Set

Ako Používať: 1 Použitie cementu alebo dlaždice lepidla, ako je potrebné. 2 v Súlade s dlaždice veľkosť, nastaviť jeden alebo viac podporuje na každej strane. 3 Nastavenie dlaždice a klip, 24 hodín neskôr, a potom poraziť v s gumovou paličkou. 4 Vložte klin na podporu slot starostlivo nie prejsť bod zlomenia. 5 Na uľahčenie tejto operácie, využitie našich špeciálnych trakcie, nastaviteľné kliešte, je odporúčané. 6 Keď cementu alebo dlaždice lepidla sušené, jednoduché vzdialenosť medzi čipom a klin sa dá urobiť s gumovou paličkou alebo aj s nohami.

Poznámka: reálna farba položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

Štítky: domov dievča zariadenia, prísavky dlaždice, domáce telefónne zariadenia, klip dlaždice, konštrukcia laser úrovni, rukoväť dištančné, esd zem, forma výstavby, plastové sandál, klinec konštrukcia formulár.


( 1 Hodnotenie )

Počet