Silné Prísavky ABS Sprcha Hlavu, Stojan, Držiak Nastaviteľný Bulík Sprcha Držiak Pre Kúpeľňa doprava zadarmo

€5.10


Nastaviteľná Sprcha Podporu Bulík Sprcha Hlavu, Stojan, Držiak Držiak Pre Kúpeľňa

Farba: strieborná

Špecifikácia:

Bulík priemer 7.2 cm

Výška 11 cm

Materiál: plast

Funkcie:

Úplne nové a vysokej kvality. Môže zostať v mieste pre veľmi dlhý čas. Extra silný sací spp,nebude posuňte dole obklady. Na rovný a hladký povrch, nie je vhodný pre drsné rovine. Tento produkt je veľmi pohodlné a jednoduché použitie.

Package detaily:

1pc sprcha podporu

Doprava:

Prosím venujte viac pozornosti vašej objednávky adresy, ktoré sa MUSÍ ZHODOVAŤ dodaciu adresu,a povedzte nám svoje meno a priezvisko,expresné ho potrebuje.

Tovar bude dodaný do 3 pracovných dní po platby vymazané.

Doprava bude na celom svete prostredníctvom UPS/FEDEX/DHL/EMS/Čína Príspevok Air Mail, a povedzte nám, prosím, ktoré z nich sa bude pre vás najvhodnejšie.

Vzdialenej oblasti môže spôsobiť extra expedičný poplatok.

Mali by ste skontrolovať, položku po položke doručená, ak je poškodené, prosím, láskavo prijmi ho a ihneď nás kontaktujte, sme sa znovu vás novú jeden, ak je to potrebné, je to veľmi ocenil.

Kontaktujte nás:

Ak máte akékoľvek otázky, prosím voľne napíšte nám, radi vám odpovieme na vaše otázky ASAP.

Spätná väzba:

Popisujem položiek, ako aj ja. Ak som niečo ušlo, prosím, dajte mi vedieť;

Vezmite prosím na e-mail mi pred odchodom spätnú väzbu, ak ste spokojní s vašou položky, aby sme mohli pracovať ho;

Medzinárodné Kupujúcich, vezmite Prosím na Vedomie: Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady.

Prosím, zanechajte nám svoju pozitívnu spätnú väzbu a 5-star rating ak ste spokojní s našimi položky a služby. Budete mať veľmi ocenil.

Ak nie tak celkom spokojný, prosím kontaktujte nás pred žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu doľava. Budeme určite riešiť problém pre vás astisfactorily.

Štítky: strop oblečenie riadku, roztomilý háčik, pohár rack stojan, dbajte na to, sklenené police, led sprcha hlavy, teplota vody, záhrada police drevo, pranie stojan na stenu, topánky stojan, arm ponožka, vedúci vysoký tlak.


( 0 Hodnotenie )

Počet