DIY CandleScented Sviečka Sójový Vosk DIY Ručná Výroba Vosk Pohár Hrniec Príslušenstvo Rodič, Dieťa, Vianočný Oblek

€21.09


Popis:

1. Ochrana životného prostredia materiál: 100% ochranu životného prostredia bavlna jadro, 4 cm dlhé, čisté a hladké so sóje vosk. Vysoko kvalitný sójový vosk je prvou voľbou pre kontajner sviečky a vonné sviečky. V porovnaní s parafín, bez zápachu, má dlhý čas horenia, non-jedovaté, spaľuje viac dôkladne, nemá žiadne zvyšky a nie vyrábať čierny dym.

2. Kompletný štartovací set: Obsahuje všetky nástroje pre výrobu sviečok, 1 melting pot, 2 balíčky včelí vosk (120g/bal), 1 nálepky, 2 centrálne spotrebiče, 50 dlhé knôty, 20 krátke knôty, 1 miešačky Lyžice, 4 sviečka plechovky s vekom, 10 plastových sviečka plechovky, 2 fľaše esenciálneho oleja, 4 farebné bloky, 1 návod na použitie.

3. Jednoduché ovládanie: Môžete dokončiť zdanlivo komplikované sviečka výrobného procesu pomocou jednoduchých nástrojov, a urobiť svoje vlastné sviečky, podľa potreby. Či už ste začiatočník alebo profesionál, to KUTILOV, sviečky, takže kit umožňuje ľahko vytvoriť svoj vlastný sviečky. Užite si urob si sám s deťmi a aby si víkend šťastný a zmysluplný.

4. 4 prenosné opakovane plechovky: Prenosné konzerve sviečky, môžu byť vykonávané okolo. Po sviečka je úplne spálil, môžete použiť tin ako ornament na ukladať svoje obľúbené položky, ako sú rastliny, malé ozdoby, kľúče alebo šperky, atď., alebo dať ho ako darček pre deti.

5. Zábava a nové darčeky: Vhodné pre ručné rodiny. Nech vás alebo vaše dieťa zábal KUTILOV, sviečky v skvelého boxy, darčeky na narodeniny alebo na Vianoce.

6. Hobby pre ľudí, bohatá na tvorivosť, spôsob, ako zvýšiť rodinnú atmosféru a rozvíjať praktické zručnosti.

Špecifikácia:

Veľkosť: o vyrazili 21,5*13*17 cm/8.46*5.12*6.69 v

Hmotnosť: 650g

Vosk farba: biela

Sviečky materiál: včelí vosk

Vosk základný materiál: bezolovnaté vlákno bavlny core

Balenie Zoznam:

Z Nehrdzavejúcej Ocele Pohár*1

120 g včelieho Vosku*2

Voskové Jadro Klip*2

Lyžica*1

Sviečka plechovku s Vekom*4

Plastové Sviečka Jar*10

Stick*1

Dlho Vosk Core*50

Krátke Vosk Core*20

Esenciálny Olej*1

Farebný Blok*4

Príručka *1

Štítky: pre sviečka sójový vosk, candl, aby, sviečka zhasne, , zastrihávač knot, snuffer, esenciálny olej, drevený, melao pokožky, candl vosk, sviečka snuffer, levanduľová maska na tvár.


( 0 Hodnotenie )

Počet