S999 čistého striebra Získavať peniaze Dračie hlavy krúžok šťastie pre mužov Silver Ring osobnosti krúžky fow mužov a žien

€27.66


Značka:BOCAI

Teplé pripomienka: prosím, skontrolujte si veľkosť produktu starostlivo pred nákupom. Okrem produktov zobrazených v našom obchode, našom obchode môžete prispôsobiť th e produkty podľa veľkosti, ktorú potrebujete. Prosím, kontaktujte nás pre podrobnosti.

Veľkosť prsteňa a prstov, veľkosti referenčná tabuľka

Produkt pararmeter Meno: S999 krúžok Materiál: S999 čistého striebra Procesu: Thai striebro proces Hmotnosť: 9g Poznámka: manuálnej výroby a ručné meranie. Tam môžu byť niektoré chyby. Skontrolujte, aký produkt za údajmi o výrobku.

informácie o produkte

Obraz displeja: obrázky sú všetky prijaté našej predajni, ktoré sú veľmi reálne. Niekedy, z dôvodu osvetlenie, streľba uhol a iných dôvodov, farba ozdoby ste skutočne dostať sa môžu trochu líšiť od obrázkov tu; úroveň je obmedzený, a objekty sú lepšie ako na fotografiách! Milí priatelia: Ďakujeme vám za vašu podporu a pomoc pri našom obchode. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, informujte nás včas! Budeme zlepšovať a ideálne ihneď. Budem odpovedať vám v čo najkratšom čase a robiť moje najlepšie spĺňať vaše požiadavky! Prosím nemajú byť impulzívny! Nenechávajte zlé spätnú väzbu, ľahko! Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, dúfame, že sa nám môže dať päť-hviezdičkový pochvalu!!! Vaše návrhy a päť-hviezdičkový spätnú väzbu mi pomôže lepšie slúžiť vám! Prajem vám veľa šťastia a veľa šťastia navždy!

Štítky: 925 silver, onyx kameň pre mužov, Čistého striebra 999, rainbow zirconia, kúzlo šťastia, muži krúžok, dragon smart krúžok, veľa šťastia krúžok, krúžok tenké prst dievča, 999 strieborný náramok.


( 0 Hodnotenie )

Počet