Megaorei2 720p HD Nočné Videnie Puška Rozsah Lovu Optika Pohľad Kamery VIDEO Videokamera s 850NM IR Laser a 3.4 palcový displej

€65.76


Megaorei2 720p HD 850nm Infračervené LASEROVÉ INFRAČERVENÉ Nočné Videnie Puška Rozsah Lovu Odbory Optika Pohľad Kamery VIDEO pre Nočný Lov

Zabudnite na iné DIY nočné videnie puška rozsah kamery na trhu! Pozrite sa na MEGOAREI2! OK, telo vyzerá rovnako, ale duša úplne iné! Je to reálne, digitálne 720p HD rozlíšenie, môže nahrávať video a odfotiť v úplnej tme, v noci! Kúpiť teraz a zdieľajte svoj lov video s priateľom!

POZRITE, ČO NAŠI ZÁKAZNÍCI POVEDAL A AKO SA TESTOVANIE NAŠICH PRODUKTOV

Megaorei2 Nočné Videnie Puška Pôsobnosti získava vysokú reputáciu po zákazníka skúška v exteme podmienky. Päť hviezd v Noci Videnie. Päť hviezdičiek v HD rozlíšení. Päť hviezdičiek v anti-shockproof.

ZÁZNAM VIDEA A ODFOTIŤ ZDIEĽAŤ S PRIATEĽOM

S Megaorei2 720p HD 850nm Infračervené LASEROVÉ INFRAČERVENÉ Nočné Videnie Puška Rozsah Lovu Odbory Optika Pohľad Kamery VIDEO pre Nočný Lov, môžete nahrať video alebo odfotiť bez ohľadu na deň, alebo v noci, keď sa na lov a zdieľať s priateľom!

VYMAZAŤ ZOBRAZENIE DŇA A NOCI

S Megaorei2 nočné videnie riflescope videorekordér auta, môžete zobraziť a zaznamenať akýkoľvek objekt v úplnej tme. Takže si môžete vychutnať vaše lov deň a noc. Môžete vidieť až 400-dvore rozsahu s jeho infračervené svetlo nočné videnie Rozsahu. Ideálne pre širokú škálu použitia ako dohľad, nočný Lov, voľne žijúcich živočíchov pozorovanie a skúmanie jaskyne a tak ďalej.

4.3 PALCOVÝ LCD DISPLEJ

S Megaorei2 Nočné Videnie Puška Rozsah Fotoaparát, VIDEO, môžete vidieť objektu LCD obrazovky bez ohľadu na deň alebo noc, je to pohodlnejšie, ako prezeranie priamo cez rozsahu.

SUPER ANTI-SHOCK / RECOILPROOF

SHOCKPROOF/RECOILPROOF je vždy jeden z kľúčových faktorov pre nočné videnie riflescope fotoaparátu. Niekoľko výrobca alebo developer môže vyriešiť problém. Riešime to! 1. V Megaorei2 nočné videnie riflescope fotoaparát, používame kremíka na ochranu dôležitých súčastí, ktoré sú ľahko rozbité v normálnom DIY nočné videnie zariadenia v dôsledku pevného šok z rana. Tento kremíka balenie design umožňuje SUPER ANTI-SHOCK výkon Megaorei2. 2. Megaorei2 nočné videnie riflescope fotoaparátu batériu používať patent dual na jar dizajn, dve pružiny oboch stranách v priestore pre batérie zabaviť batérie pevne, tak nikdy nebudete báť, že batérie sa bude nedostatočný kontakt alebo skok von z priestoru vzhľadom na ťažký šok z rana.

UPGRADE 720P REAL DIGITÁLNEHO FOTOAPARÁTU

S Megaorei2 AI Smart IC vnútri, sme sa zvýši fotoaparát 720P real digital a professional day/night vision prepínač, znamená, môžu získať HD rozlíšenie filmov a fotografií a dosahuje najlepšie vizuálne efekty, deň a noc. 360 stupňov nastaviteľná kamera pomáha opraviť zameranie a získať jasný obraz; 3MP a 16 MM objektív kamery má veľké zlepšenie v pixelov a zorné pole, obrázkový efekt je lepšie a jasnejšie, a zorné pole je širší.

NOSENIE ALL 18650 BATÉRIE

Batéria 18650 4200mAh 3,7 V Li-ion: 3ks potrebné 2 ks pre Zobrazenie 1pc pre IR Iluminátor (Batéria nie je zahrnuté v dôsledku prepravná kontrola) Vďaka náš patentovaný dizajn, môžete používať všetky druhy 18650 batériu, bez ohľadu na to, dĺžka 65 rokov alebo 70 mm. Dva pramene oboch koncoch vnútri priestoru pre batérie môže chopiť batérie pevne. Nikdy nebudete musieť obávať, že batéria bude voľné z dôvodu, aby sa rana.

JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE A MULTI-JAZYK

Systém vložiť v Megaorei2 Lov Nisions je veľmi ľahko a pohodlne ovládať stačí stlačiť tlačidlá na zadnej strane displeja. Môžeme si vybrať jazyk a zmeniť nastavenie podľa vašej požiadavky. Jazyková podpora: anglický, španielsky, francúzsky, ruský, portugalský, nemčina, taliančina, Čínština

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA

Megaorei2 Nočné Videnie Puška Rozsah Fotoaparát, VIDEO, s všetky úchyty ste potreby, skrutkovača a camouflag zábal, si môžete zostaviť to rýchlo, v priebehu niekoľkých minút. 1. Dať 2ks z 18650 batérie do priestoru pre batérie na displeji, dať 1pc v baterka. 2. Inštalácia displeja a IR Iluminátor na optickým zameriavačom s úchytiek. 3. Uvoľnite skrutky a centrálne upevnite fotoaparát trubice v zadnej časti okulára z optickým zameriavačom. 4. Zapnite zariadenie a otočte objektív zariadenia (vnútri trubice) a upravte zaostrenie získať ostrý obraz. 5. V budúcnosti žiadosti, ak obrazu je rozmazaná spôsobené rôznymi vzdialenosťami objektov, obrázok musí byť vyjasnené upravené montážna poloha, ak chcete zmeniť vzdialenosť medzi fotoaparátom a optickým zameriavačom. 6. IR iluminátor je asistent metóda oživiť objektu, keď cieľ je nad 200 m, je skosený uhol pri montáži IR iluminátor, takže si môžete upraviť polohu IR iluminátor (späť (alebo dopredu), aby IR iluminátor oživiť cieľ.

JASNOSŤ ADUSTMENT

① Otočiť zväčšenie nastavovacie koliesko rozsahu; ② Otočiť nočné videnie zariadenie vnútorný pohľad získať jasný obraz; ③ Zapnite IR Iluminátor pre ostrejší obraz; ④ Zaostrite získať právo na IR Svetlo vzdialenosť;

Štítky: puška zbraň, veľké puška rozsah, objav lov rozsah, mock tlmič, dizajn laserovej, ir puška rozsah, riflescope hakko, rifl rozsah, laserový ukazovateľ napájania, mount picatinni.


( 2 Hodnotenie )

Počet