Prenosné Na Nohy Srd Sklonom Rada Ergonomické Nohy Zvyšok Nastaviteľný Sklon Teľa Anti-Slip Svaly Cvičenie Cvičenie Vybavenie

€22.45


Odrážky:

1、ABS šetrné k životnému prostrediu materiál, bez chuti, trvanlivý a odolný voči korózii, ľahko sa čistí a non-deformovateľné.

2、4-pozícia úprava pomáha, aby vaše svaly viac citlivé počas cvičenia, ktoré pomáhajú úsek riadne a znížiť riziko úrazu.

3、teľa Srd tiež prispieva na obnovu X-tvarované nohy, O-nohy, plantárna fasciitis, Achilovej šľachy zranenia, teľa kmeňov a iných členok bolesti.

4、Non-slip dizajn: Textúrou povrchu, aby sa zabránilo pošmyknutia.

5、teľa nosidlá sú vhodné pre domácnosti, kancelárie, cestovné a vnútorné vonkajšie športy. Prenosné a jednoduchá montáž, je pripravená na použitie.

Parametre:

Názov: Teľa Srd

Farba: Azúrová, Purpurová, Čierna

Materiál: ABS materiálu

Veľkosť: asi 30.5X27cm/12.01*10.63 v

Produkt zaťaženie: cca 120 kg

Produkt výstroj: 4 výstroj pozície

Funkcie:

1.ABS šetrné k životnému prostrediu materiál, bez chuti, trvanlivý a odolný voči korózii, ľahko sa čistí a non-deformovateľné.

2.4-pozícia úprava pomáha, aby vaše svaly viac citlivé počas cvičenia, ktoré pomáhajú úsek riadne a znížiť riziko úrazu.

3.Teľa Srd tiež prispieva na obnovu X-tvarované nohy, O-nohy, plantárna fasciitis, Achilovej šľachy zranenia, teľa kmeňov a iných členok bolesti.

4.Non-slip dizajn: Textúrou povrchu, aby sa zabránilo pošmyknutia.

5.Teľa nosidlá sú vhodné pre domácnosti, kancelárie, cestovné a vnútorné vonkajšie športy. Prenosné a jednoduchá montáž, je pripravená na použitie.

Zoznam:

Teľa Srd *1

Štítky: zvyšok bábiky ergonomické, úsek chrbtice, arm zvyšok pad ergonomické, auto ergonomické opierky hlavy, zápästie zvyšok ergonomická myš, nohy srd, nohy mat ergonomické, klávesnica zvyšok ergonomické, teľa srd, členok úsek.


( 0 Hodnotenie )

Počet