Krokodíl Žien Pás Taška Luxusné Dizajnér Kabelka Ženský Pás Taška Vysokej Kvality Fanny Pack Reťazca Ramenný Crossbody Náprsné Tašky

€7.10


Produkt

Veľkosť:19*13*3 cm,Farba:ako ukázať,Materiál:PU

Package: 1 Ks, (iné príslušenstvo na obrázky NIE sú súčasťou dodávky.)

Podporujeme dropshipping a veľkoobchod.

Upozornenie:

1. Prosím, prečítajte si naše veľkosť grafu, ako si ju kúpite.

2.Pred platby.Prosím, informujte sa, že adresa je správne a úplné. Prosím, vyplňte celý názov meno príjemcu.

3.Brazília Post účtuje manipulačný poplatok $3.50 za balíček, hradí kupujúci.

4.Pretože rôzne meracie metódy, Postavenie a textílie

úsek údaje budú mať odchýlku 1-2 cm .Veľkosť grafu je len pre referenčné účely.

5.Farebné rozdiely môžu existovať medzi rôznymi obrazovka počítača , konkrétne prosím v druhu prednosť.

6.Nájdete prevod jednotiek:1INCH=2.54 CM ALEBO 1 CM=0.39 PALEC

O službe: 1. Ak dostanete poškodené alebo zle produkt, nie je potrebné vrátiť výrobok. Môžete požiadať o jeho vrátenie, a my vám plnú náhradu. Alebo nás kontaktujte na odoslanie výrobku. 2. Ak balík je stratené počas prepravy, vrátime vám celú sumu. 3. Po objednávka je zaslaná, budeme vyplňte poradové číslo v poradí. Môžete skontrolovať jeho sledovanie informácií na stránkach www 17track.net" (skopírovať do prehliadača otvoriť).Ak objednávku ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás a môžeme rozšíriť, aby ochrany obdobia, pre vás. 4. Ak ste nákup našich výrobkov vo veľkom, zabezpečujeme veľkoobchodné ceny. Alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. 5. Podporujeme drop shipping. Môžete vyplniť vaše zákazníka, adresu, meno a telefónne číslo v poradí.Budeme pošlite objednávku priamo do vášho zákazníka. Sme nenechá žiadne informácie, faktúr a propagačné správy, o našom obchode v objednávke. Ponúkame zľavy keď máte dosť objednávok za mesiac. 6, Sme sa často dávajú kupóny a zľavy na starých zákazníkov a fanúšikov. Tak, môžete kliknúť na "+Postupujte" na našej predajni na domovskú stránku, aby si ponúka ponúkame v budúcnosti. 7. Ak budete spokojní s našimi službami a produktami po prijatí objednávky, prosím, dajte nám 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Ak máte akékoľvek otázky o objednávke, prosím kontaktujte nás a my vám ho vyriešiť za vás. Môžete tiež rád produktu, kliknite na obrázok nižšie pre zobrazenie.

Štítky: taška haoshuai, pendi dizajnér fanny pack, tašky pre ženy high-end, hrudník drevené, taška, fanny pack ženy, značka fanny pack, veľké fanny pack žena, taška crocodil, taška hrudníka.


( 1 Hodnotenie )

Počet