Zimné Čiernu Čiapočku Klobúk, Šatku Set Pre Mužov Pletené Vonkajší Teplý Šál Klobúk Dotykový Displej Rukavice Sady Skullies Čiapky Klobúk Set Šál

€14.70


Dobrý deň, drahý priateľ, vitajte v našom obchode, sme profesionálne klobúk obchod, našim hlavným cieľom je poskytovať zákazníkom nákladovo efektívne klobúk, takže zákazníci môžu kúpiť svoje obľúbené klobúk za najlepšie ceny.

stojí za zmienku, že v našom možnosti prepravy ( Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus ) nemá žiadne sledovanie informácie. Ak potrebujete zistiť, kde sa váš tovar v tranzite, odporúčame vám vybrať si (www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava) (Čína Príspevok Registrované leteckou Poštou) (ePacket). Spôsobom, ak máte akékoľvek ďalšie otázky, môžete sa obrátiť na náš zákaznícky servis a prajeme vám šťastný deň!

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Vysoká kvalita, mäkký, elastický, hrubý, teplý, roztomilý, módne

Popruh Typ:Nastaviteľné

Klasické prekladané a populárne vlna pletené klobúk, šál a rukavice tri-dielny oblek.

Pretože je to jednoduché a nie vybrať ľudí všetkých-zápas oblečenie dizajn, štýl, to je milovaný spotrebiteľov doma a v zahraničí.

Vhodné pre mladých, v strednom veku a starších ľudí, pohodlné textílie, silné teplo uchovávania

Rukavice dĺžka: 23 cm

Rukavice šírka: 8 cm

Rukavice hmotnosť: 56g

Klobúk výška: 23 cm

Klobúk šírka: 22 cm

Klobúk hmotnosť: 110g

Šál dĺžka: 180 cm

Šátek šírka: 35 cm\

Šátek šírka: 250g

Upozornenie:

Vzhľadom na rozdiel medzi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.Ďakujeme za pochopenie!

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

Obsah Balenia:

1PC

Štítky: sivý klobúk, luxusný šál, šatka, cashmer šatku, klobúk, šatku nastaviť ženy, čiapka a šál, klobúk set šál, chytiť klip na vlasy, klobúk a šatku žena, šátek ženy.


( 0 Hodnotenie )

Počet