Basketbal Hra, Stojan Deti Basketbalová Obruč, Krytá Pasáž Basketbal Rack Nastavenie

€11.40


Odrážky: 1、Zábavu Pre Celú Rodinu: Budete mať hodiny, nekonečnej zábavy so svojimi deťmi, rodinou a priateľmi. Takže táto arkádová hra basketbal veľký okrem suterénu, spoločenská miestnosť, herňa alebo v garáži.

2、Jednoduchá Montáž: zaraďujeme jednoduché nasledovať inštrukcie krok za krokom, aby sa zhromaždenie rýchlo a jednoducho, bez náradia. Budete odpálenie hore zábery až v žiadnom okamihu. Môžete ľahko skladovať preč po použití.

3、Postavené na Posledný: heavy duty rám je zhotovený z materiálov najvyššej kvality s cieľom zabezpečiť, je to silný a robustný. Prináša vám a vašej rodine, zábavu a vzrušenie pre nadchádzajúce roky.

4、Klasické Hry: To je len ako basketbal hry nájdete v pasážach. Strieľať loptu a pokúsiť, aby sa čo najviac obruče, ako môžete. Najlepšia vec je lopta len vracia sa na vás!

5、balenie Obsahuje: Operadlo, sieťovina bariéru čistý, bránka, basketbal a malé vzduchové čerpadlo.

Popis: 1. Vaše riešenie: Postupujte chcete, aby vaše deti môcť zabávať v interiéri, preč z obrazovky a moduly gadget? Odpoveď je tu s arkádová hra basketbal, skvelý darček pre 3-ročných chlapcov, ktoré je možné nainštalovať kdekoľvek.

2. Jednoduché splátky: basketbal hoop hra môže byť nainštalovaný, jednoducho tým, že tieto naše podrobné pokyny. Nastavenie tejto arkádovej basketbalová obruč je tak jednoduché a zábavné, dokonca si môžete urobiť to s deťmi! Nie sú potrebné náradie a prácu bude prebiehať v mihnutia oka.

3. Stal majstrom: S našou hračka obruč, vaše batoľa môžete precvičiť trestné hody a skok zábery aj v interiéri! Vaše dieťatko sa stane basketbal šampión v dôsledku jednoduché hoop systém, ktorý sa vracia loptu do prehrávača.

4. Zlepšenie schopnosti: Prostredníctvom neustále cvičí svoje najlepšie hodí s pivnicou hračka, vaša dcéra alebo syn sa môže zlepšiť ich motorické zručnosti a hand-eye koordináciou. Môžete použiť akýkoľvek typ loptu, ktorý je vhodný pre váš detský vek. Vnútorné basketbal hra je bezpečné a stabilné.

5. Úžasný darček: mimo basketbalová obruč je krásny darček pre batoľatá, chlapcov a dievčatá. Môžu praxe zábery, Hrať spolu, a naučiť sa spolupracovať. Získajte arkádovej basketbal nastaviť pre svoje dieťa a on nikdy nebude nudiť znova!

Špecifikácie:

Materiál: ABS plast

Veľkosť: cca 92 x 45.3 x 139.3 cm/36.22 x 17.83 x 54.84 v

Váha: cca 2200g

Veľkosť balenia: o 48.5 x 11,8 x 32m/19.09 x 4.65 x 12.60 v

Hmotnosť balenia: o 2500g

Basketbal priemer: cca 12 cm/4.72 v

Vhodné pre priebehu 3 rokov

Balenie Zoznam:

1*Basketbal Hra, Stojan

1*Mini Nafukovacie Basketbal

1*Trubice Nafukovacie

Štítky: kôš na basketbal, basketbalová obruč, lopta indoor, lopta wilson basketbal, mini basketbal hoop arcade, basketbal oblek, basketbalovú loptu, futbalový stánok, basketbalová obruč, basketbalová obruč vonkajšie, dospelých basketbal arcade.


( 0 Hodnotenie )

Počet