Alkohol Tester калибруемый alkohol tester alkoholu profesionálne breathalyser AlcoHunter + vyrobené v darčekovej

€114.52


Alkohol Tester "AlcoHunter Professional +" je vybavené kvalitnou полупроводниковым senzor, poskytuje Presné výsledky a vysokú dôveryhodnosť Čítania. Používa pin testovanie metódy. Vhodné pre osobné aj profesionálne použitie (vydrží až 140 testy za deň).

Výhody алкотестера "AlcoHunter Professional +": Vysoká presnosť a stabilita výsledkov merania . Vysoká Kvalita polovodičových senzor poskytuje nízke chyba merania (nie viac ako 10%). Presnosť výsledkov to porovnať so špecializovanými анализаторами alkoholu na DOPRAVNEJ POLÍCIE a медработников, ktorí stoja na-krát drahšie.

Definícia dokonca aj tie malé (0,01 ppm) dávky alkoholu . Nástroj s vysokou достоверностью určuje mieru svojho inebriated aj ráno po dovolenke alebo 1-2 глотках ľahké pivo. Teraz nemôže byť strach mierne.

Kompenzačný systém pre vonkajšie faktory pri testovaní . Na vibrácie tlak, teplota a vlhkosť nie искажали алкотестера svedectvo, je vybavený moderným компенсатором, ktorý eliminuje možnosť žiadny vplyv vonkajšieho prostredia na výsledky merania.

Informatívne OLED displej. Jasný farebný displej nech s maximálne pohodlie ovládať celý proces testovania a prečítajte si výsledky testu, ktorý представляются v tradičných digitálnej forme, ako aj vo forme textu odporúčania v angličtine.

Hlási sa na potrebu kalibrácie. Pred meraním alkohol tester produkuje testovanie senzor. V prípade, ak sa zistí, že senzor potrebuje kalibráciu, prístroj bude informovať o tom, отобразив vhodné nápis na displeji.

Automatická Kontrola úplnosti výdychový. Dôveryhodnosť výsledok testu priamo závisí na správnej výdychový. Preto zariadenie prísne hodinky objem vzduchu počas продува bolo vždy dostatočné, a dáva chybu, ak testované snaží сжульничать.

Zobraziť výsledok v hlavných merných jednotiek : Ppm; Mg/L; % BAC.

Nemusíte nič пересчитывать v mysli. Breathalyser sám bude mať za následok pohodlné vás. Stačí dať pohodlné pre vás meracích jednotiek a дуете na alkohol tester cez náustok. Tiež môžete prepočítať z jednej jednotky na inú už po merania.

Nemusíte nutne Aj вникать v jednotkách merania. Breathalyser jednoducho informuje, môže садиться za volant, alebo nie. Byť predvolené pre normálne to trvá Požiadavky a to ruská legislatíva (V prípade ich zmeny prístroj ľahko перенастроить).

Systém úspory energie. Prístroj funguje na 2 batérie "AAA". Systém úspory energie automaticky kontroluje LED obrazovka a vypne meter po skončení testu. To výrazne zvyšuje čas práce produkty bez výmena prvky napájania. Prepracovaný dizajn a pohodlné ovládanie

"AlcoHunter Professional +" je veľmi jednoduché, dokonca aj ľudia v подпитии справится kontrolované. Na prednom paneli je nič zbytočné-len farebný displej a pár funkčné tlačidlá, pomocou ktorých budete môcť obsahujú alkohol tester, vyberte jednotku a vykonať atď. Nastavenia. Otvor pre montáž vymeniteľný náustok располагается na hornom konci strane алкометра.

Hrajú миниатюрному vykonateľné (prípad rozmery 105x58x18,5mm) a skromné hmotnosti, ktorá sa rovná 120 g (s batériami), môžete neustále nosenie, tento nástroj na seba. To nezaberá veľa miesta v борсетке alebo dámy kabelku, fit a vo vrecku.

Špecifikácie: Displej typ: OLED, farebné, s русскоязычным rozhranie. Rozsah merania: Od 0 do 5 ppm; Z 0 na 2,5 mg/L; Od 0,000 do 0,500%. Presnosť merania: až do 10%. Indikácia: Jednotky merania, výsledok merania, batérie, teplota. Typ Snímača-Polovodič. Spôsob zvírený prach zvírený off;-pin (s cigaretou držiaka). Čas na prípravu prvý тесту po nástroja-až 50 s. Čas zvírený prach zvírený off;-5 sek. Čas analýza striebro vzduchu výstup výsledok na obrazovke-až 5 sek. Čas čistenie snímača sa pripraviť na nasledujúci тесту-off 15 sek. Počet meraní v deň (odporúčané výrobcom)-už viac ako 140. Počítadlo Počtu uskutočnených testov na zariadenie: nie sú. Периодичность kalibrácia snímača: každých 500 testy. Napájanie: 2 batérie alebo batérie typu "AAA". Časovač автоотключения-tam sú. Prevádzkový rozsah klimatické podmienky: teplota Okolia-od-5 do + 70 °С; Vzduchu, relatívnej vlhkosti (bez kondenzácie)-od 10% do 85%. Celkové rozmery: 105x58x18,5mm. Váha: nie viac ako 120 g (spolu s power).

Obsah Balenia:

Alkohol tester "AlcoHunter Professional +"; Batérie veľkosti "AAA"-2 Ks; Vymeniteľná mouthpieces-5 Ks; návod;) Záručná karta

Štítky: breathalyzer mini, breathalyzer digitálne, alcoholtest, bafometro, breathalyzer pre alkohol, alkohol profesionálny tester, detektor alkoholu, polícia vlak, Alkohol Tester, breathalyzer professional.


( 0 Hodnotenie )

Počet